kaytek_rx4
Volkswagen
Passat
Miasto: Grudziądz
|
2010-05-28, 08:01 Arek Siewierski po Cisnej |
|
Arek Siewierski – KERS nie zadziałał
Niestety zastosowanie systemu KERS w moim historycznym Fordzie nie sprawdziło się. Cały weekend świetnie się bawiłem. Mieliśmy zmienne warunki pogodowe, deszcz, słońce, a nawet przez jakiś czas małą mgiełkę.
Na tych zawodach wróciłem do klasy HS/I ponieważ walka z Piotrkiem Oleksykiem czy Marcinem Kozłowskim jest nie realna. Ich samochody są piekielnie szybkie i co by nie mówić o jedno dziesięciolecie nowsze.
Udało mi się wygrać swoją klasę i z tego muszę się cieszyć bo w końcu czuję, że można pojeździć szybko i wygrywać. Niestety w szybkich partiach trasy musiałem bardzo uważać. Przejścia przez szczyty i kilka hop jakie napotykamy na trasie powodują, że w tych miejscach muszę ściągać nogę z gazu.
Jestem bardzo zadowolony bo naprawdę bawiłem się cudownie. Kibice też byli zadowoleni z mojej jazdy, bili brawo i o to w tym wszystkim chodzi. My jeździmy, kibice oglądają i nas dopingują.
Moje starty wspiera w sezonie 2010: Broda System, MTD, www.polarab.com oraz firma 3BStudio. Obsługą medialną zajmuje się ekipa TEAM PROMOTION. Zapraszam już dziś na wakacyjne rundy GSMP Sopot, które odbędą się w dniach 3-4 lipca.
| Opis: |
|
| Rozmiar: |
306.51 KB |
| Odsłon: |
443 raz(y) |

|
|
|