Forum samochodowe » F1 » Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2012-02-04, 13:31      Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są... Odpowiedz z cytatem

Reklamy

domin

Post2012-02-04, 13:31      Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są... Odpowiedz z cytatem
Moim zdaniem ten zespół będzie walczył o pierwsze miejsca Smile

nik taki

Post2012-02-04, 13:49      Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są... Odpowiedz z cytatem
domin , nie chcę Cię martwić ale nie mają szans na walkę o 1 miejsca , nie z tymi kierowcami. Może na SPA powalczą o 3 miejsce , ewentualnie na MOZNZy . Pomyśl sam, w obecnej stawce startuje 6 mistrzów świata , i że niby Któryś z tych młokosów jeżdżąc FI miałby ich pokonać ??Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie. Życzę im powodzenia i niech wywalczą 4 miejsce w generalce to już będzie dla nich wielki sukces.

Asik

Post2012-02-04, 20:56      Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są... Odpowiedz z cytatem
domin - , jak beda pare razy na podium, to juz bedzie duzy sukces.

Casa

Post2012-02-05, 09:10      Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są... Odpowiedz z cytatem
domin- masz rację będą walczyć o pierwsze miejsca ale tylko na pojedynczych torach a nie wiem czy jeszcze mają szansę z pierwszą trójką choć nadzieje daję z N.Hulkenberg i uważam ,że przynajmniej staną na 2 stopniu podium w Brazylii czy Belgii

Forum samochodowe » F1 » Force India: Dane z tunelu aerodynamicznego są...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: