kaytek_rx4
Volkswagen
Passat
Miasto: Grudziądz
|
2010-05-28, 08:03 Kamil Baczyński po GSMP Cisna |
|
Kamil Baczyński – brakło skrzyni
Po Korczynie była wielka feta, a po Cisnej jestem nieco rozczarowany. Chciałem wygrać klasę i umocnić się na fotelu lidera w A-2000. Niestety to zadanie było bardzo trudne do zrealizowania. Sobota to moja ucieczka na zakręcie i rozbicie auta na barierze jak możecie to oglądać na onboardzie.
Co więcej w niedzielę wszystko szło dobrze ale brakowało mi skrzyni biegów i moje Clio R3 nie mogło się napędzić na tyle, żebym wygrywał. Inni na partiach gdzie można było jechać pełnym gazem rozpędzali się do maksymalnych prędkości, a ja miałem po prostu odcięcie. Traciłem na całej trasie 5/6 sekund na podjeździe co w rywalizacji na tysięczne z innymi zawodnikami jest sporą stratą.
Zapominam już o Cisnej i myślami jestem w Limanowej, gdzie rozegrany zostanie wspaniały wyścig na trasie o długości prawie 6 kilometrów. Rok temu mogliśmy ścigać się tam w zimowych warunkach a tym razem na samym początku wakacji widzimy się 10 i 11 lipca w Limanowej.
Dziękuję moim sponsorom: ZPM Tabor Dębica, JVC, Giga TV, Printab, Painpol oraz Defrost za wsparcie w startach GSMP 2010. Podziękowanie za obsługę auta dla 2BRally oraz wielkie podziękowania które należą się za medialne wsparcie Radiu Eska i portalowi www.wyscigigorskie.pl.
Dziękuję wszystkim kibicom za gorący doping i słowa uznania jakie usłyszałem w parku serwisowym kiedy do mnie przychodziliście. To zaszczyt mieć takich kibiców na trasie. Do zobaczenia w Limanowej.
| Opis: |
|
| Rozmiar: |
332.04 KB |
| Odsłon: |
375 raz(y) |

|
|
|