Forum samochodowe » Hydepark » Lubisz gry komputerowe?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Lubisz gry komputerowe?

Autor Wiadomość
lapriberter

Post2022-12-18, 20:22      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Jaka gra jest twoją ulubioną?

Reklamy
berinashat

Post2022-12-22, 20:27      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Lubię różne gry. Gram głównie na telefonie. Mogą to być gry logiczne lub strategie

ronident

Post2022-12-22, 20:35      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
W Polsce najpopularniejsze gry to CS:GO, DOTA 2, LoL, Starcraft, Overwatch czy CoD. Tutaj na gamesacademy.pl znajdziesz informacje o ranking drużyn cs go i innych grach.
Ta strona zawiera wszystkie aktualizacje w czasie rzeczywistym dotyczące turniejów, gier i gier. Możesz także śledzić swoje ulubione gry

legrinnert

Post2023-03-20, 15:45      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Konieczne jest odwrócenie uwagi od problemów, a gry online bardzo w tym pomagają. Zwłaszcza projekty online, które można uruchomić nawet na dowolnym gadżecie iw dowolnym momencie. Lubię gry z animacją. Lubię proste gry z jasną grafiką w stylu anime. Relaksuje i dodaje lekkości

sterisheker

Post2023-03-20, 16:00      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Jestem fanem piłki nożnej i uwielbiam wszystkie gry związane z piłką nożną. Czasami gram w wirtualną piłkę nożną. Ale przede wszystkim wolę oglądać mecze piłki nożnej. Lubię oglądać mecze włoskich i angielskich drużyn. Czasami stawiam na grę.
ggbet ma informacje o mistrzostwach, statystyki gier. To naprawdę wysokiej jakości informacja, która działa! Cieszę się, że wygrałem.

Veleshali

Post2023-03-27, 12:34      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Siemka, potrzebuję pomocy! Mam stary komputer i szukam dobrych gier przeglądarkowych, które nie będą zbyt wymagające dla mojego sprzętu. Może ktoś coś polecić?

Icylixi

Post2023-03-27, 14:04      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Szukając rozrywki online dla siebie i mojego chłopaka, odkryłam https://gamesgo.net/pl/two-players/. Nie spodziewałam się, że znajdę tam tak wiele ciekawych gier, w których można grać w parze! Naszym ulubionym jest "Fireboy and Watergirl", ale zamierzamy przetestować także inne gry.

Icylixi

Post2023-03-27, 14:04      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
Szukając rozrywki online dla siebie i mojego chłopaka, odkryłam gry dla dwóch osób. Nie spodziewałam się, że znajdę tam tak wiele ciekawych gier, w których można grać w parze! Naszym ulubionym jest "Fireboy and Watergirl", ale zamierzamy przetestować także inne gry.

garry44

Post2023-03-27, 18:04      Lubisz gry komputerowe? Odpowiedz z cytatem
DOTA 2

Forum samochodowe » Hydepark » Lubisz gry komputerowe?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: