Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.

Idź do strony 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Następny
Autor Wiadomość
TYMSUN

Post2007-07-07, 14:53      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam
Chciałby ostrzec wszystkich przed zakupem samochodu w firmie P.U.H. Jarosław Włodarczyk ul. 700-lecia 4a Brodnica, www.jaroslawwlodarczyk.gratka.pl jest to kolejny przekręt podobny jak zrobiła to firma Renowekx. Oferują atrakcyjne samochody po niskiej cenie, chcą zadatek w wysokości 5000- 6000 tys. Wiadomo po wpłacie i oczekiwaniu telefony milkną a firma się zwija. Temat został już zgłoszony na policję, niestety ogłoszenia jeszcze wciąż są aktualizowane.
Pozdrawiam

Reklamy
andrzej2

Miasto: labedy

Post2007-07-07, 15:10      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Dzięki za ostrzeżenie

kajko

Post2007-07-09, 20:24      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Skąd takie wnioski... naciął se ktoś na nim? Pytam bo sprawdzilem oferte i faktycznie ceny sa ok... a probowaliscie na stacjonarny numer... odbiera jakas dziewczyna i w sumie wszystko wydaje sie ok... Wiem bo pytalem o auto z ich oferty...

Madzia1986

Post2007-07-10, 09:53      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Nie wiem skad takie wnioski wyciagasz,ja rowniez dzwonilam w sprawie jednego auta i wszystko jest ok,mam nawet rezerwacje.Wiec przestan rozsylac glupie komentarze na forach i lepiej naucz sie wykrecac numer w telefonie.Dodam ze wszystkie papiery firmy zostaly mi przefaksowane.

kiełbasa

Post2007-07-10, 10:32      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Jeżeli masz rezerwacje( wymaga wpłaty 6 tys zł) to juz możesz zacząć sie przejmować. Żaden z podanych numerów nie odpowiada tzn. na wszystkich włączają sie skrzynki , które sa juz zapełnione. Zainteresowani mogą spróbować sami :
kontakt: 516378390, 790268196, 790268203
, 0564954045
Strona Pana Włodarczyka właśnie zniknęła z gratka.pl
Sprawa szyta jest grubymi nićmi, ale poczekamy zobaczymy(według umów pierwsze auta powinny trafić do klientów pod koniec miesiąca). Mam nadzieje ,że nie będzie tak jak w przypadku tej sprawy
http://www.gazetylokalne.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1149[/url]
]

tom1

Post2007-07-10, 11:13      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam
Mam bardzo zła wiadomość dla obecny klientów firmy PUH. Jatrosław Włodarczyk. w tej firmie już nic nie działa. Jedynie pozostaje złożenie do prokuratury zawiadomienia o przestępstwie.

Madzia1986

Post2007-07-10, 11:19      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Wyobraz sobie ze mam wszystkie numery,dokladnie cztery i ciagle jestem w kontakcie z firmą.Gdybys sie pofatygowal to zauwazylbys ze podane sa nowe numery kontaktowe.A moje pieniadze sa bezpieczne i niczym sie nie przejmuje.Wiec naprawde zanim zaczniecie oczerniac firme sprawdzcie dokladne dane.

tom1

Post2007-07-10, 11:22      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Życzę ci dużo szczęścia droga Madziu1986, ja już im nie wierzę i chciałbym odzyskać swoje pieniądze. Jak firma to uczyni bezzwłocznie o tym poinformuję.

tom1

Post2007-07-10, 12:09      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Po przeprowadzonej rozmowie z Panem J. Włodarczykiem obiecano załatwienie sprawy finansowej po mysli obojga stron, stawia to firmę w całkiem nowym świetle oprócz tego, że pobierają zaliczki, to również wypełniają warunki Umowy co się chwali i daje nadzieje, że dotrzymują słowa, a co do wygaśnięcia strony to poinformowano, iż mają problemy z serwerem, telefony i e-maile.nadal zdziałają.

dex80

Post2007-07-10, 12:16      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
pytanie co miales na mysli ze umowa bedzie rozpatrzona z korzyscia dla obu stron? znaczy ze 3 tys zatrzymuje firma i Ty? sprawdzalem papiery tej firmy i wydaje mi sie ok ale ceny tych wozkow mocno mnie zastanawiaja. Moze niech wypowiedza sie Ci z tego forum ktore samochody porezerwowali ?

kajko

Post2007-07-10, 13:28      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Generalnie raczej problemów nie ma z dodzwonieniem się do Brodnicy więc sam mam watpliwości co do tego czy firma jest wiarygodna czy nie.

dex80

Post2007-07-10, 13:42      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
a czy ktos z przedmowcow byl w tej Brodnicy i widzial to biuro? ja chetnie bym sie przejechal ale mam ze 300km Sad Jest ktos z okolicy i sprawdzi i podzieli sie wrazeniami ?

JAKUB

Post2007-07-10, 17:41      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam tez jestem zainteresowany tą całą sytuacją bo wpłaciłem zaliczke na samochód i niewiem co mam myśleć.Podaje maila ania_79@op.pl w celu porozumienia sie z innymi osobami ktore zaliczkowały.Prosze pisać.

TYMSUN

Post2007-07-10, 18:50      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam
Jest to przekręt na 100%, biuro jest wynajęte, panie w nim bardzo uprzejme- notabene zatrudnione z urzędu pracy, nawet nie są świadome że jest to przekręt. Umowa o której Madzia pisze została napisana z błędami ortograficznymi! ma taką samą formę jak umowa Renowekxu, którą też przesyłano faksem na życzenie klienta. Jestem jedną z osób poszkodowanych przez firmę Renowekx, która w ten sam sposób działała tyle że w Łomży. Na termin odbioru samochodu nikt się nie zjawił, nie było żadnego telefonu, wszystkie telefony były głuche.
Jeśli chodzi o stronę, została zamknięta po powiadomieniu policji, która ma więcej zgłoszeń w tej sprawie. Wszystkie ogłoszenia tej firmy zostały wycofane z gratki. Jeżeli ma jeszcze ktoś wątpliwości to zapraszam do lektury
http://streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=43330
Wszystkim naiwnym (a było ich jak widzę też nie mało) współczuje, dowiedzą się oni o tym fakcie po upływie 40 regulaminowych dni.

dex80

Post2007-07-10, 19:17      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
no tak stronka zostala przez policja zamknieta a biuro dziala wciaz i zbiera zaliczki tak ? Smile
Ciekawe te dzialania. Poki co to wszystko dziala w swietle prawa i policja teoretycznie nie ma prawa nic zdzialac dopoki czyjas umowa nie zostanie złamana.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Idź do strony 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: