Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Hydepark » Pallad vs platyna co lepsze na trudne czasy
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Pallad vs platyna co lepsze na trudne czasy

Autor Wiadomość
Ziggy

Post2025-04-26, 07:53      Pallad vs platyna co lepsze na trudne czasy Odpowiedz z cytatem
Macie jakieś doświadczenia, czy w czasach kryzysu lepiej siedzieć w palladzie czy w platynie? Chcę trochę zabezpieczyć oszczędności, ale nie wiem, który z tych metali ma większy sens.

Reklamy
saturn

Post2025-04-26, 08:33      Pallad vs platyna co lepsze na trudne czasy Odpowiedz z cytatem
Oba metale są dobre jako zabezpieczenie, ale trochę inaczej się zachowują. Pallad ostatnio był droższy od platyny i bardziej zmienny. Platyna z kolei jest bardziej niedoceniona, ale teraz powoli się odradza. Wszystko zależy, czy chcesz bardziej postawić na ryzyko (wtedy pallad) czy na coś tańszego z potencjałem wzrostu (platyna). Jakbyś szukał konkretów do zakupu palladu, to zerknij sobie na https://srebroizloto24.pl/kategoria-produktu/pallad/ , tam mają gotowe produkty inwestycyjne. Ja osobiście rozbijam inwestycję między kilka metali, bo ciężko zgadnąć, który wystrzeli szybciej.

Forum samochodowe » Hydepark » Pallad vs platyna co lepsze na trudne czasy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: