Logowanie / Rejestracja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!

Forum samochodowe » F1 » Powrót "starego" Hamiltona
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Powrót "starego" Hamiltona

Autor Wiadomość
sympatykf1

opel
vectra

Post2010-01-08, 22:22      Powrót "starego" Hamiltona Odpowiedz z cytatem

"– Mój pierwszy sezon w Formule 1 spędziłem u boku mistrza świata – podwójnego mistrza świata – i dosłownie go zdmuchnąłem. Pokonałem go – podkreślił Lewis. – Nikt wcześniej nie pojawił się w F1, walcząc od razu na czele. Nie mówiąc już o tym, żeby pokonał mistrza świata, bijąc jego mentalność i siłę, wspartą doświadczeniem w F1." -f1.pl
Jest to jedna z wypowiedzi Lewisa Hamiltona który rozpoczął psychologiczne przygotowanie do nadchodzącego sezonu. Nie będę komentował tej wypowiedzi, (pozostawiam to Wam) ponieważ przychodzą mi do głowy same niecenzuralne epitety, po prostu brak słów. W zeszłym roku wszyscy myśleliśmy że chłopak spokorniał i... na tym koniec. Zapomniał tylko że przed nim był już ktoś kto w swoim debiutanckim sezonie bił mistrza i jak każdy, a przynajmniej większość z Was pamięta, było to w 1996 roku kiedy w F1 pojawił się niejaki Jaques Villeneuve, który do momentu pojawienia się w stawce L. Hamiltona miał najlepszy debiut w F1 (1-pp i vice MŚ). Pamięć Hamiltona nie sięga jednak tak daleko bo wtedy "robił jeszcze w pieluchy" a poza tym gość nie widzi nic więcej poza czubkiem swojego nosa, do czego zdążyliśmy się już przyzwyczaić.
Reklamy

boss-90

Simson
S51B1-4

Post2010-01-09, 11:24      Powrót "starego" Hamiltona Odpowiedz z cytatem

Ja myślę, że jeśli wyprzedzi Schumachera powie, oczywiście poza standardowym "mogłem pojechać jeszcze szybciej", doda coś w tym stylu: "Mógłbym pokonać Schumachera u szczytu swojej kariery" albo "pokonanie Schumachera prognozuje moje kolejne tytuły mistrzowskie".
sympatykf1

opel
vectra

Post2010-01-09, 14:37      Powrót "starego" Hamiltona Odpowiedz z cytatem

Tak, z jednej strony chciałby żeby dokopał Schumacherowi, ale z drugiej ... wyobraźcie sobie co będzie wtedy gadał "...zamiatałem baronem jak chciałem i miał szczęście ze nie jechałem na 100% swoich możlwości..."
Piotr60

Post2010-01-10, 14:17      Powrót "starego" Hamiltona Odpowiedz z cytatem

panienka znowu zaczyna .lustereczko,lustereczko powiedz....... ,przecież obojniaki mają rozdwojoną jażń inie panują nad tym co mówią
Forum samochodowe » F1 » Powrót "starego" Hamiltona
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: