Problem pare do wyboru prosze pomocy;) |
| Autor |
Wiadomość |
qube
|
2009-04-28, 10:43 Problem pare do wyboru prosze pomocy;) |
|
|
chce auto ktore jest w miare obszerne w środku , z silnikiem okolo 2.5-3.5 litra moze byc benzyna moze byc diesel ale raczej o benzyniaku mysle
Więc chcialem was zapytac o opinie .. najlepiej osób którzy już tymi autami sie poruszali;)
Jaguar S type V6 3.0lmanual 1999-2000
takze
Audi a6 np. 2.7l 98-99rocznik benz.
Bmw e39 2.5-3.0l 98-00 rocznik
takze z wiekszych :
Mercedes s klasa 3.5 2000 benz lub wieksze to juz bym chyba na gazie chociaz niekoniecznie
oscylował bym raczej nad tymi mniejszymi... bardzo mi zalezy na opiniach o s typie..
myslalem takze nad hondą accord 2004
co mozecie polecic.. |
|
|
|
| Reklamy |
|
 |
1986wwo
|
2009-08-01, 18:36 Problem pare do wyboru prosze pomocy;) |
|
|
żadnym z tych nie jeżdziłem ale odrazu odradzam jaguara obszerny jest na zewnątrz bo w środku to ciasno jak w dziewicy no i w sumie to nie wiadomo co, audi a6 bmw 5 dobre auta ale poprzednie wersje są tak pospolite |
|
|
|
Chevy Suburban
|
2009-08-03, 20:58 Problem pare do wyboru prosze pomocy;) |
|
|
"Ciasno, jak w dziewicy" to jest w klasycznych XJ, natomiast S-Type jako bezpośredni konkurent BMW 5 i Merca E ma całkiem przestronne wnętrze. Zresztą są to wrażenia subiektywne i każdy musi to ocenić samemu przed zakupem na własnej skórze. Nie jeździłem żadnym z tych aut, więc Ci z technicznego punktu widzenia nie doradzę. Subiektywnie, brałbym S-Type jako auto nietuzinkowe, z piękną linią i nie wywołujące syndromu "mokrych gaci" u gnojków przed remizą-czyt. znacznie mniejsze ryzyko kradzieży. Pamiętam, że te pierwsze S-Type miały problemu wizerunkowe-skrzypiący plastik na desce, itp., ale raczej o poważnych usterkach nie mówiono. Honda Accord to wybór najbardziej "rozsądkowy" z tej listy-auto najmłodsze, względnie najniższe koszty utrzymania, itd.
Po opinie właścicieli odsyłam tu autocentrum.pl/oceny/ .Często są tam namiary do właścicieli, więc nawet można coś się dopytać. Pozdro! |
|
|
|
|
| |