Forum samochodowe » Rajdy » Rajdy WRC WRX - jak zacząć
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Rajdy WRC WRX - jak zacząć

Autor Wiadomość
Grovestreet123

Post2014-11-14, 23:49      Rajdy WRC WRX - jak zacząć Odpowiedz z cytatem
Witam
Jestem tutaj nowy , proszę o wyrozumiałość.
Zakładam taki temat gdyż nie potkałem się z bezpośrednią odpowiedzi na moje pytanie, w zasadzie jest ono proste:
- Co muszę zrobić by ścigać się w klasie takiej jak Roberta Kubicy , dawniej Krzysztofa Hołowczyca.
Może to śmieszne pytanie ale załóżmy ze mam kapitał, sponsora który jest w stanie zainwestować we mnie każde pieniądze , jeżeli chodzi o mnie , ogromny zapał i załóżmy że potrafię jeździć, doświadczenie również jest ale nie mam żadnej licencji.
Co wówczas ? chcąc postawić ogromnie potężny krok ścigać się z w najlepszych klasach.
Czytając artykuły w internecie dowiedziałem się że trzeba zacząć od KJT i ogólnie niesamowicie długa droga, ale czy na pewno skoro mam fundusze by kupić auto sprzęt , serwis.
Powiedzcie jak to jest i od czego faktycznie zacząć

Może absurdalne pytanie Smile może niekoniecznie
Z góry dzięki i pozdrawiam

Reklamy
Maur80

Post2019-07-19, 09:46      Rajdy WRC WRX - jak zacząć Odpowiedz z cytatem
Można zacząć od wyczynowego samochodu, albo zakupić "cywilną" wersję i ją podrasować z wykorzystaniem specjalistycznych części https://inter-rally.pl/ . A później kupić sobie dodatkowe akcesoria - kask, odzież rajdową i kołnierz hans - i już wyglądasz jak rajdowiec. Wszystkie niezbędne produkty znajdziesz w sklepie inter rally.

Forum samochodowe » Rajdy » Rajdy WRC WRX - jak zacząć
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: