Forum samochodowe » Audi forum » 2,5 TDI !
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

2,5 TDI !

Autor Wiadomość
njx123

Post2010-10-12, 20:03      2,5 TDI ! Odpowiedz z cytatem
V6 TDi i do tego jeszcze tiptro
----------------------------------------------------
nie istnieje bardziej awaryjny silnik jak ten,mam to samo złomostwo !!!
nie daj Bóg sie pchać w to .To przestroga dla przyszłych nabywców.

Reklamy
Giersiak Audi
A6

Miasto: 3miasto

Post2010-10-14, 08:57      2,5 TDI ! Odpowiedz z cytatem
hmm kolego to samochod marzenie slicznie chodzi odpycha sie tez bardzo sprawnie ale jak to moj kolega mechanik powiedzial to jest samochod dla ludzi bogatych Smile jak ma sie pieniazki na jakie kolwiek naprawy z tym wadliwym silnikiem to samochod jest mega a w szczegolnosci w manualu 6 stopniowym Smile polecam ten samochod dla ludzi bogatych Smile

ddst Skoda
Octavia wersja czołgowa :P

Miasto: Kraków

Post2010-10-15, 16:47      2,5 TDI ! Odpowiedz z cytatem
czy ja wiem u mnie w domu jest 2.5TDI V6 180KM w manualnej skrzyni, przebieg rzędu 240tys i jak na razie nie było żadnych kwiatków i oby tak dalej. Według mnie wystarczy regularnie wymieniać olej (najlepiej ten zalecany przez producenta) i tankować w miarę możliwości to lepsze paliwo, lepiej wtedy jeździ i mniej pali i rzecz ostatnia najważniejsza robić przegląd co jakiś czas wtedy można usunąć ewentualną usterkę która spowoduje wygenerowanie takich kosztów że głowa będzie boleć przez najbliższe 3 wypłaty.

Dio

Post2011-01-09, 15:11      2,5 TDI ! Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich serdecznie,mam zamiar kupić audi A6 2.5tdi v6 quattro z rocznika 2003 2004,czy ktoś mógł by mi bardziej przybliżyć temat tego autka,jak kupić i na co zwrócić szczególną uwage by się nie wkopać w niepotrzebne koszta, przeczytałem tu na forum o wielu problemach związanych z wałeczkami rozrządu,problemach z turbem, z klimą itp, PROSZĘ O POMOC mój email ladziak.a@interia.pl
pozdrawiam DIO

Forum samochodowe » Audi forum » 2,5 TDI !
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: