Forum samochodowe » Audi forum » Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem

Autor Wiadomość
zaspany

Post2008-11-20, 21:50      Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem Odpowiedz z cytatem
witam wszystkich formulowiczow...
jestem w posiadaniu audi a4 1996 rok, 1,8 turbo i nie znam samochodu jeszcze dobrze. mam problem i moze ktos z was wsatnie bylbym mi pomoc.... podczas jazdy na wybojach skrzypi mi cos przy przednim lewym kole. nie wiem czy to wahacz, sprezyna czy cos jeszcze innego. slyszalem ze samochody te moga miec problemy z zawieszeniem. nie wiem czy jest w nim zawieszenie aluminiowe czy zwykle. ktos z jest moze w posiadaniu lub mial taki samochod i wie o co chodzi i moze spotkal juz podobny problem i moglbym mi pomoc. jestem niedawno co po kupnie i pojawilo sie to dopiero po pewnym czasie, na poczatku bylo wszystko ok. bylo tez tak ze usterka zniknela na chwile ale powrocila. bede bardzo wdzieczny za pomoc. pozdrawiam

Proszę nadawać poprawne nazwy tematom oraz umieszczać je w odpowiednich działach.
Administrator

Reklamy
Tucuk Peugeot Fiat
205 126p

Post2008-11-20, 22:06      problem z zawieszeniem Odpowiedz z cytatem
A4 ma aluminiowe zawieszenie! według mnie to wahacza! Zawieszenie w tym samochodzie jest dość zawodne jeśli chodzi o trwałość (szczególnie biorąc pod uwagę polskie drogi)

samsung audi
a6

Post2008-11-21, 21:19      Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem Odpowiedz z cytatem
większość nowszych audi ma aluminiową zawiechę,żadna nowość i nic nie poradzisz,bedzie skrzypieć jak ktoś ci tam wepchał wachacze podróby za 80 zeta sztuka nie dziw sie

Tucuk Peugeot Fiat
205 126p

Post2008-11-22, 09:13      Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem Odpowiedz z cytatem
Przypomniało mi sie może to być jeszcze sworzeń! Jak cie tak bardzo wkur to weź strzykawkę z olejem wbij w ta gumę zabezpieczającą i wpuść ten olej. Problem w tym ze na długo nie powinno zdać to egzaminu góra 8 tys. Ale proponuje jak samsung zakup nowego ORGINALNEGO wahacza.

Adam.Ponio9

Post2009-05-25, 11:21      Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem Odpowiedz z cytatem
skrzypienie, może poduszka? amortyzatora, w moim przypadku wahacze stukają a nie skrzypią, zawieszenie alu wahacze wprowadzone we wszystkich modelach A4, Passat b5, B6, A6, jeśli chcesz coś dobrego za rozsądną cenę, przy okazji dają rabacik dla stałych klientów zobacz http://www.motocom.pl
pozdrawiam

Forum samochodowe » Audi forum » Audi A4 (1996) - problem z zawieszeniem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: