Miasto: Lublin.Plymouth
2014-08-03, 17:33 audi a6 c6 nawigacja mmi
Witam wszystkich kope lat tutaj nie zagladalem Mam pytanie odnosnie nav w audi a6c6 Mam tylko z czerwonym kolorem maly screen z sat nav a chcialbym zmienic na kolorowy wiekszy znacie kogos kto juz to przerabial ? Bardziej to chodzi mi o czlowieka ktory ma czesci i za kase moze to zalozyc ale jesli ktos mi podpowie i czy dalbym sam rade to zrobic i co musze dokupic to za rade bylbym bardzo wdzieczny . Mieszkam w UK i kierownica po prawej bede w tym roku jechal do pl kolo wrzesnia wiec moge zahaczyc w zasadzie kazde miasto. Dodam ze mam wzmaczniacz w bagazniku i opcje regulacji wzmacniacza bo takie pytania zadawali na angielskich forach.znalazlem na ebayu caly zestaw ale co z okablowaniem ? jak to polaczyc
http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-A6-C6-2004-2011-SAT-NAV-SATELLITE-NAVIGATION-COMPLETE-KIT-6-CD-CHANGER-/121384174525?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c430f83bd
Reklamy
Twoje-Dywaniki_pl
2014-08-28, 10:59 audi a6 c6 nawigacja mmi
Szczerze mówiąc to na Twoim miejscu nie brałbym się za to samodzielnie,możesz bardziej zaszkodzić elektronice niż wykonać prawidłowo połączenie. Udaj się do elektryka samochodowego i po sprawie.
szybka pomoc :)
audi
A6 c6
2014-08-31, 20:18 audi a6 c6 nawigacja mmi
"Udaj się do elektryka samochodowego i po sprawie" ta jasne myslisz ze jak ktos zwie sie elektrykiem samochodowym to juz wszystko ma w jednym malym paluszku nie o takie podpowiedzi mi chodzilo.
Ja jestem elektrykiem samochodowym i co ? Nie robilem tego wczesniej i chodzi mi o wlasnie podpowiedzi co mi jest potrzebne do podlaczenia tego . Podobno to jest tylko 2h roboty . Znalazlem goscia co moze mi to zrobic za 600£ 2g albo za 1,200£ 3g wliczajac wszystkie czesci ale od niego nie dowiem sie nic bo to jego zarobek wiec mi nie podpowie.
audi
A6 c6
2015-06-14, 10:51 audi a6 c6 nawigacja mmi
Witam ponownie Tak dla zainteresowanych tym tematem dodam ze MMI wymieniony w Lublinie. Jest firma ktora specjalizuje sie takimi przerobkami nazywa sie Mobilem Poland. Teraz kolejna rzecz do wymiany to zegary z czerwonego na kolorowego Fisa. Jak bedzie juz wszystko zrobione wrzuce zdjecia
Avde_pl
2015-06-24, 11:13 audi a6 c6 nawigacja mmi
Ale takie wskazówki da Ci inny elektryk,fachowiec który się na tym zna,skoro sam jesteś elektrykiem samochodowym to konsultacja powinna być tym łatwiejsza. Sam widzisz,że znalazłeś taką firmę i jesteś zadowolony,teraz wszystko w porządku?
audi
A6 c6
2015-06-24, 19:50 audi a6 c6 nawigacja mmi
MMI dziala jak trzeba dodatkowo wgralem aktualizacje 5570 poniewaz przy nowych mapach z 2015 zacinala sie zmieniarka plyt dodatkowo w starszym oprogramowaniu nie moglem zmieniac screena np z universalnego na RS6 teraz wszystko pieknie smiga Liczniki dalem znajomemu ma na dniach sciagnac CP z licznika i zmienic ustawienia wiec narazie czekam...
Avde_pl
2015-07-28, 08:59 audi a6 c6 nawigacja mmi
Okej,w takim razie wstaw zdjęciu z nowego pulpitu jak już wszystko będzie zamontowane,będziemy czekać na Twoją odpowiedź na forum. Swoją drogą ciekawe czemu przy wersji map z 2015roku zmieniarka zacinała się.
audi
A6 c6
2016-03-15, 22:17 audi a6 c6 nawigacja mmi
Zapomnialem z tego wszystkiego o tym poscie Zegary zrobione ale tez w Polsce,niestety moj znajomy fakt dobry elektronik ale za duzo mowi i na wszystko ma odpowiedz tylko efektow brak czasami . Zegary z kolorowym wstawione tylko od nowszego modelu z wyswietlaczem 3G i test wskazowek ustawiony. Dla zainteresowanych zmiana zegarow na model po 2009 powiem ze przy zdjeciu CP i wpisywaniu ustawien trzeba zaznaczyc aby licznik korzystal z ustawien 2G inaczej bedziecie mieli problemy z godzina a czy wiecej jest takich niespodzianek tego nie wiem no i oczywiscie nie z Q7 bo problem z predkoscia i ze zbiornikiem paliwa wyskoczy. Dodam ze po 2009 liczniki maja juz predkosc do 280 Wiec nasza furka szybciej bedzie jezdzila hehe
Co do tego jak rozpoznac jaki licznik jak wyglada to proste liczniki z czerwonym wyswietlaczem maja czarna obwodke wyswietlacza , Kolorowy ma juz metalowa , chromowana obwodke wyswietlacza ( screena) , liczniki 3g maja z nowu czarna obwodke tylko wyglada jakby byl wiekszy a wskazowki zegarow maja srebne pierscienie u nasady.
To tak tylko wzrokowo przegladajac zdjecia mozecie szybko stwierdzic jaki licznik jest na sprzedaz
Od tamtego mojego ostatniego postu tutaj troche moja audiczka zmienila wyglad nie tylko w srodku ale i na zewnatrz. Zderzak zamontowany S-line po 2009 czarny grill bez logo audi , swiatla xenony z daytime lights tez po 2009 .Przerobilbym tez tyl tylko szkoda mi lamp jakie zamontowalem wczesniej. Jak bedzie ladna pogoda to porobie zdjecia i wstawie.
Tylko czy jest w ogole ktos zainteresowany ? bo ogladajacych jest duzo tylko brak komentarzy