Forum samochodowe » Audi forum » Audi nowe A8 2009 rok kupione w Niemczech SZOK w Polsce
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Audi nowe A8 2009 rok kupione w Niemczech SZOK w Polsce

Autor Wiadomość
max27max

Post2010-02-04, 15:38      Audi nowe A8 2009 rok kupione w Niemczech SZOK w Polsce Odpowiedz z cytatem
Witam

Chce kupić audi A8 L 4,2 tdi rocznik 2009 z salonu w Niemczech jest jeszcze na gwarancji i ma wykupiony dodatkowy pakiet 3 letniej gwarancji. Auto jest juz w Polsce i ...no wlasnie ...iii

W serwisach audi a byłem w dwóch i obdzwoniłem 10 z nich i odpowiedz brzmi Taka:
Auto nie podlega w Polsce ani dodatkowemu zakupionemu pakietowi gwarancji ani tej fabrycznej.SZok. I do tego, jeśli cos wymienia to na koszt Moj gotówki a ja mogę sie ubiegać o zwrot w Niemczech.!!!

Proszę o pomoc może SA jakieś rozwiązania tej sytuacji ,wspomnę ze ten temat poruszałem nie z jedna osoba ( jedni mówią ze musi mięć do 18 miesięcy i jest możliwe inni ze nie musi być kupione w Polsce) mam troszkę samochodów w firmie bmw ,toyota, suzuki ,i to wszystko z Niemiec ale zero problemu z gwarancja !!! Rozmawiając w Niemczech z salonem, który chce mi sprzedać auto mówią ze to, co mi powie dziali w Polsce to jest Nienormalne........

Reklamy
njx123

Post2010-02-26, 17:35      Audi nowe A8 2009 rok kupione w Niemczech SZOK w Polsce Odpowiedz z cytatem
...to nie wiedziałeś że polsz to równo pojebany kraj?
tak samo nie chcą rejestrować ,,anglików,,w polszy
a w Angli bez problemu zarejestrujesz ,,prawo stronny,,

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2010-02-26, 20:23      Audi nowe A8 2009 rok kupione w Niemczech SZOK w Polsce Odpowiedz z cytatem
Jako to słzo? Zaraz...nie, Teraz Polska!

Forum samochodowe » Audi forum » Audi nowe A8 2009 rok kupione w Niemczech SZOK w Polsce
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: