Forum samochodowe » Audi forum » Audi zapowiada zupełnie nową stylistykę swoich modeli
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Audi zapowiada zupełnie nową stylistykę swoich modeli

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-01-04, 20:41      Audi zapowiada zupełnie nową stylistykę swoich modeli Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Diesel Power

Post2018-01-04, 20:41      Audi zapowiada zupełnie nową stylistykę swoich modeli Odpowiedz z cytatem
A mi się wydaje, że za dużo tych wszystkich A, Q i jeszcze R, przez co nie mają czasu zająć się wyglądem, a klasyczne modele po prostu lekko przeskalowują na mniejsze i większe, byle szybciej wszedł do produkcji. Potem jeszcze mixują je z Volkswagenami i wychodzi im Skoda, a resztki po starych modelach dają pracownikom, żeby ulepili sobie auto i jak coś w miarę sensownego wyjdzie, to pakują go do salonów Seata. Smile

Romek7

Post2018-01-31, 16:01      Audi zapowiada zupełnie nową stylistykę swoich modeli Odpowiedz z cytatem
Jestem bardzo ciekaw co nowego przygotują. Wypożyczałem ostatnio w Panek jeden z rocznych modeli Audi i jeśli chodzi o jego wyposażenie i wygląd to byłem zadowolony. Tym bardziej jestem ciekaw co będzie nowego.

Forum samochodowe » Audi forum » Audi zapowiada zupełnie nową stylistykę swoich modeli
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: