Forum samochodowe » BMW forum » bmw e46 320d pomocy!!!
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

bmw e46 320d pomocy!!!

Autor Wiadomość
cacperek83

Post2009-10-22, 21:49      bmw e46 320d pomocy!!! Odpowiedz z cytatem
witam zakupiłem niedawno bmwe46 320d i mam problem z nia a mianowicie:
-posiada ono webasto a nie moge znajśc sterownika. jest to możliwe?? jesli tak to jak sie je odpala???
-jest klima nabita a tak jakby nie chodziła... przy odpaleniu auta sie załancza sama...
-auto posiada parkometr i niby czyjniki sa podłaczone... jak wrzucam wsteczny słychac brzeczenie ale cały czas.. nic sie nie dzieje jak dojezdzam do przeszkody?? czy powinien byc jakis wyświetlacz??
-dzis na wyświetlaczy co pokazuje zarys auta (pokazuwało mi światła i czy sa otwarte drzwi) zagineło mi pokazanie tylnich świateł
-nie moge ustawić godziny przy zegarach i na radiu(orginał)
prosze o pomoc... jeśl ktos wie co to moze być... co z tym zrobić lub gdzie sie udać zeby to zrobili i jakie moga być tego koszty.. ach i jeśli ktoś ma oznaczenie bezpieczników po polsku to prosiłbym o przesłanie jesli jest to możliwe na adres darocebo@wp.pl z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam ciepłoSmile

Reklamy
lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2009-10-22, 22:00      bmw e46 320d pomocy!!! Odpowiedz z cytatem
-posiada ono webasto a nie moge znajśc sterownika. jest to możliwe?? jesli tak to jak sie je odpala???

Dogrzewa silnik przy niskich temperaturach. Wlacza sie automatycznie, tak samo sie wylacza.

-jest klima nabita a tak jakby nie chodziła... przy odpaleniu auta sie załancza sama...

Co to znaczy? Dziala sprezarka? Przy niskich temperaturach moze sie nie zalaczac.

-auto posiada parkometr i niby czyjniki sa podłaczone... jak wrzucam wsteczny słychac brzeczenie ale cały czas.. nic sie nie dzieje jak dojezdzam do przeszkody?? czy powinien byc jakis wyświetlacz??

Parktronic chyba. Z tego co pamietam e46 tylko pika im blizej do przeszkody, tym czesciej.

pulaaaa

Post2009-11-09, 18:48      bmw e46 320d pomocy!!! Odpowiedz z cytatem
co do webasto to powinieneś miec pilota i odpalasz sobie np z domu ogrzewanie chodzi ok 30min rozgrzewa silnik i wnętrze tak przynajmniej u mnie jest.pozdro

Forum samochodowe » BMW forum » bmw e46 320d pomocy!!!
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: