Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » CAR PIETRZAK (paweł pietrzak) OSZUST!!!
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

CAR PIETRZAK (paweł pietrzak) OSZUST!!!

Autor Wiadomość
hoobciu

Post2008-06-09, 12:13      CAR PIETRZAK (paweł pietrzak) OSZUST!!! Odpowiedz z cytatem
CAR PIETRZAK OSZUST!!!!!!!!
LWOWSKA 4
WROCŁAW

UWAGA na tą "firmę" gość jest oszustem, zamawia się u niego samochód płaci zaliczkę potem telefon jest wyłączony! Przysyła podpisaną umowę w której zobowiązuje się sprowadzić samochod. Zapłaciłem mu zaliczkę (na szczescie tylko 500zl), potem znika!
Jeszcze raz przestrzegam przed zakupami u tego "handlarza"

Reklamy
lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2008-06-09, 17:12      CAR PIETRZAK (paweł pietrzak) OSZUST!!! Odpowiedz z cytatem
Napisz cos wiecej na ten temat - jezeli jest faktycznie tak jak piszesz, nie jest to pierwszy przypadek problemow ze "sprowadzaczami".

hoobciu

Post2008-06-11, 14:34      CAR PIETRZAK (paweł pietrzak) OSZUST!!! Odpowiedz z cytatem
Sprawdzałem faceta w urzędzie. Faktycznie miał zarejestrowaną działalność ale od marca, jak się go zapytałem, od kiedy sprzedaje samochody stwierdził, że od 4 lat. Jakby ktoś miał pytania to proszę pisać na maila: hoobciu@o2.pl

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » CAR PIETRZAK (paweł pietrzak) OSZUST!!!
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: