Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » Częsci do AX GT Volcane. (cała karoseria)
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Częsci do AX GT Volcane. (cała karoseria)

Autor Wiadomość
student85

Post2007-10-17, 18:54      Częsci do AX GT Volcane. (cała karoseria) Odpowiedz z cytatem
Sprzedam kompletną karoserie do AX GT Volcane. Zero korozji. Nie jest powypadkowa. Stan bardzo dobry. Kolor grafitowy. Samochód stał przez ponad 2 lata w garażu więc nie „rdzewiał” pod gołym niebem. Cena jak mnie interesuje za całość to 700 PLN do negocjacji. Samochód stoi w Warszawie. Mogę wysłać fotki na maila. Posiadam również wiele innych części mechanicznych z tego modelu.

Mogę ewentualnie sprzedać poszczególne części (mechaniczne, blacharskie, wnętrze) z tego modelu

Ps. Nie trudnię się zawodowo sprzedażą części AX jedynie szkoda mi aby taka ładna i niezniszczona „buda” się marnowała. Sam mam citroena i po prostu lubię te autka.

Piszcie: Rysiek250@wp.pl tel. 510-043-496 (gdybym nie odbierał proszę o sms-a oddzwonię).

Reklamy
Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » Częsci do AX GT Volcane. (cała karoseria)
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: