Forum samochodowe » BMW forum » Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was

Autor Wiadomość
Dawid1979

Post2011-03-13, 10:25      Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was Odpowiedz z cytatem
Chce kupi sobie BMW z Seri 5 z silnikiem 2 litra proszę was powiecie na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie interesują mnie modele od roku 1992 do roku 1995 z góry dziękuje i pozdrawiam

Reklamy
damianex200

Post2011-03-21, 18:45      Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was Odpowiedz z cytatem
bierz z malym silnikiem. BMW- BEDZIESZ MIAL WYDATKI. glupia tuleja tylnego wahacza sztuka 120zl. dzis sie dowiedzialem a na jeden wahacz idzie szes tulei.

lukas86bb

Miasto: Bielsko-Biała

Post2011-03-21, 22:26      Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was Odpowiedz z cytatem
BMW- Bogaty może wszystko. Kup sobie np. Audi A4 2.5 tdi i na przemian będziesz robił zawias z przodu za 1.5 tyś a później dla odmiany wałki i popychacze w rozrządzie i będzie miło, to tak dla tych co myślą że tylko Bmw jest drogie w utrzymaniu. Jeżeli chodzi o silnik w BMW to lepiej już jak łykniesz 2.5 lub 2.8 spalanie bardzo podobne a moc dużo większa. Co do kolegi wyżej. Pamiętaj że nie kupiłeś nowego samochodu więc nie wiem skąd to rozczarowanie. A do tego typu wydatków musisz się przyzwyczaić albo zmienić samochód.Pozdrawiam

Dawid1979

Post2011-03-25, 18:49      Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was Odpowiedz z cytatem
serdeczne dzięki kupiłem 520i i jestem bardzo zadowolony pozdrawiam

Forum samochodowe » BMW forum » Hej witam wszystkich milosniko BMW , mam wielk prozbe do was
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: