Forum samochodowe » BMW forum » Klocki hamulcowe - prośba o pomoc w wyborze
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Klocki hamulcowe - prośba o pomoc w wyborze

Autor Wiadomość
lukasss607

Post2013-06-20, 14:53      Klocki hamulcowe - prośba o pomoc w wyborze Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich posiadaczy BMW, potrzebuje w miarę szybkiej pomocy odnośnie klocków hamulcowych (oś przednia), które planuję kupić. Znalazłem w fajnej cenie TEXTAR - ktoś słyszał może jakieś opinie ? Ewentualnie może ktoś z Was stosował podobne. Chodzi mi konkretnie o ten model Bmw 5 (E60) 530d 218KM

Z góry dzięki za pomoc,
Łuki

Reklamy
Autoswiatla_pl

Post2013-06-28, 14:02      Klocki hamulcowe - prośba o pomoc w wyborze Odpowiedz z cytatem
Na temat klocków tej firmy niestety nie czytałem żadnych opinii,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Może zapytam inaczej: jaki budżet chciałbyś przeznaczyć na ich zakup?

lukasss607

Post2013-07-25, 11:55      Klocki hamulcowe - prośba o pomoc w wyborze Odpowiedz z cytatem
Sorry, że dopiero odpisuje ale byłem poza domem jakiś czas. Klocki już zamówiłem i zamontowałem, trochę o nich poczytałem i jednak się zdecydowałem. Mam je wprawdzie krótko, ale przy wymianie zwrócono mi uwagę, że są bardzo dobre. Póki co sprawują się super, oby ta dalej. Dałem nie całe 220 zł - w innych sklepach było drożej, więc skorzystałem.

link wycięty, admin

Forum samochodowe » BMW forum » Klocki hamulcowe - prośba o pomoc w wyborze
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: