Forum samochodowe » Audi forum » NIEWIEM CO SIE DZIEJE NIE ODPALA!!! POMOCY A4 1.9 TDI
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

NIEWIEM CO SIE DZIEJE NIE ODPALA!!! POMOCY A4 1.9 TDI

Autor Wiadomość
AudiFilip Audi
A4 B6 avant

Post2009-12-09, 20:31      NIEWIEM CO SIE DZIEJE NIE ODPALA!!! POMOCY A4 1.9 TDI Odpowiedz z cytatem
Może mi ktoś pomóc mam taki problem gdy chce odpalić auto załancza się prawidłowo zapłon dalej przekręcam aby uruchomić silnik i brak jakiej kolwiek reakcji... Co to może być ?? Sprawdzałem rozrusznik i jest troche brudny(mokry jakiś osad chyba wyciek) czy to może być przyczyną? Dzwoniłem do mechanika i powiedział ,żeby przywiez auto na lawecie a to zapewne kosztuje czy da się to rozwiązać innaczej proszę o pomoc AUDI A4 B6 1.9 TDI 130PS . Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC

Reklamy
Giersiak Audi
A6

Miasto: 3miasto

Post2009-12-10, 11:48      NIEWIEM CO SIE DZIEJE NIE ODPALA!!! POMOCY A4 1.9 TDI Odpowiedz z cytatem
ten osad to pewnie bialy ? moze z chlodnicy ci cieknie plyn najlepiej wyjmij rozrusznik i go przeczysc (pod warunkiem ze wogole nie kreci) jak kreci to moze ktos inny bedzie mial inne pomysly

Forum samochodowe » Audi forum » NIEWIEM CO SIE DZIEJE NIE ODPALA!!! POMOCY A4 1.9 TDI
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: