Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » Nissan QQ - prośba o ocenę
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nissan QQ - prośba o ocenę

Autor Wiadomość
saturn

Post2013-12-27, 16:42      Nissan QQ - prośba o ocenę Odpowiedz z cytatem
Znalazłem dziś takie autko http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-qashqai-2-0-dci-4x4-i-way-16085970.html#b56221ccf16acb5a,1. Cena wydaje się być atrakcyjna jak za ten rocznik. Myślicie, że przebieg jest prawdziwy? Czy po to się kupuje diesela aby w ciągu 4 lat przejechał zaledwie 113k km? Jakieś spostrzeżenia?

Reklamy
Monika21

Post2013-12-28, 00:59      Nissan QQ - prośba o ocenę Odpowiedz z cytatem
Moim zdaniem, jak za tą cenę to autko całkiem spoko . Generalnie miałam okazję takim jechać. Całkiem spoko się prowadzi. Nissany to dobre autka, aczkolwiek apropo przebiegu to wydaje mi się że to całkiem realny przebieg. Nie ukrywajmy że nie jest to autko dostępne dla wszystkich a coraz częściej widziane u tzn "niedzielnych kierowców' więc i tak czy siak dużo przejechane jak by myśleć w tą stronę Smile Najlepiej się przejechać zobaczyć, ocenić . Nawet gdyby faktyczny stan przebiegu był większy to może jednak warto Smile

Pozdrawiam, powodzenia Smile

saturn

Post2013-12-29, 17:16      Nissan QQ - prośba o ocenę Odpowiedz z cytatem
Dzięki za opinię. Mi również Nissany kojarzą się z niezawodnością i prestiżem. Szczególnie te Nissany z wyższej półki. To dosyć oczywiste, że za tego typu konstrukcje trzeba więcej zapłacić niż za przysłowiową Corsę. Zastanawiam się tylko nad przeglądem, bo z tego co wiem, to każdy kręci..... Razz

Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » Nissan QQ - prośba o ocenę
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: