Forum samochodowe » Lexus forum » Problem z odczytem płyt DVD i Audio. MP3 czyta bez problemu
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Problem z odczytem płyt DVD i Audio. MP3 czyta bez problemu

Autor Wiadomość
dambo

Post2010-01-19, 21:10      Problem z odczytem płyt DVD i Audio. MP3 czyta bez problemu Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich forumowiczów. Mam dość trudny temat (bynajmniej dla mnie). Posiadam Lexusa IS250 a w nim zestaw audio DVD Mark Levinson. Mój problem polega na tym że po załadowaniu do odtwarzacza płyty DVD lub audio nie jest ona odtwarzana. Tzn napęd słychać że pracuje, wyświetla się nawet tytuł utworu lub filmu, leci czas na wyświetlaczu natomiast nic nie słychać, ani nie widać obrazu (w przypadku DVD) na dodatek nie wyświetla się stan głośności na wyświetlaczu po obrocie potencjometrem. Gdy włoże płytę MP3 to wszystko działa jak należy. Tzn że napęd i laser są sprawne. Nasz serwis Lexusa nie wie i nie zna się na takich rzeczach (powiedzieli mi że mągą jedynie wymienić na nowy odtwarzacz..ale to nie wchodzi dla mnie w grę) W czym tkwi problem? Czy to może być przetwornik? Kto zajmuje się profesjonalnie takimi rzeczami? Z góry dziękuję . Rolling Eyes

Reklamy
Forum samochodowe » Lexus forum » Problem z odczytem płyt DVD i Audio. MP3 czyta bez problemu
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: