Forum samochodowe » BMW forum » Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW???
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW???

Autor Wiadomość
nygus80

Post2010-06-02, 10:25      Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW??? Odpowiedz z cytatem
Proszę o pomoc. Mam pytanie czy wiecie jakie można dostać zniżkę bądź upust przy zakupie nowego auta BMW (dowolny model).
Dziękuje za jakiekolwiek informacje.

Reklamy
vette Mercedes
SL500 r129

Post2010-06-02, 12:18      Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW??? Odpowiedz z cytatem
To jest bardzo indywidualna sprawa. Zalezy od modelu, wyposazenia itd. Jezeli w przypadku topowych modeli Forda mozna ugrac kilkanascie tysiecy zlotych na cenie lub bogatszym wyposazeniu to w BMW na pewno nie bedzie gorzej - wrecz przeciwnie bo BMW praktycznie zaczyna sie z cena tam gdzie Ford niemal sie konczy. Najlepiej rozmawiac z kilkoma dealerami marki - na pewno nie odpuszcza klienta tak latwo.

znawca30

Post2010-06-04, 09:55      Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW??? Odpowiedz z cytatem
Witam,
Jesli chodzi o zniżki przy zakupie NOWEGO dowolnego modelu BMW to wiem, że można dostać aż 17% upustu Shocked przy nowym aucie. Jak jesteś zainteresowany to zadzwoń pod nr tel. 602 574 100 tam sie dowiesz jak i gdzie. Pozdrawiam Very Happy

nygus80

Post2010-08-30, 09:36      Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW??? Odpowiedz z cytatem
Do Znawca30
Dzięki za info o tej zniżce Very Happy
faktycznie zyskałem te 17% przy zakupie nowego wymażonego BMV!!! i trochę zyskałem dzięki temu na wyposażeniu Surprised .
pozdrawiam i zachęcam

Forum samochodowe » BMW forum » Promocje - zniżki, przy zakupie nowego BMW???
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: