Prosze o rade! Z góry dziękuję wszystkim uzytkownikom :)
Autor
Wiadomość
Adam331
2010-01-13, 10:21 Prosze o rade! Z góry dziękuję wszystkim uzytkownikom :)
Chce kupic auto i znalazlem nawet pare ogloszen ale nie moge sie zdecydowac na jakie czy moglby ktos mi pomoc jakie auto mam wybrac, czy jest to dobry samochod. Bardzo mis ie podoba,ale boje sie ze pozniejsze naprawy i czesci beda drogie.
http:// auto-komis.hiperogloszenia.pl/bmw/ogloszenie/94068-zadbane-bmw-520-e34-zamienie-lub-sprzedam-oferta/
dziekuje za rady
Reklamy
lukas86bb
Miasto: Bielsko-Biała
2010-01-13, 23:44 Prosze o rade! Z góry dziękuję wszystkim uzytkownikom :)
Jak kupisz grzyba od pseudo rajdowca lub coś w tym stylu to przeklniesz BMW po wsze czasy ponieważ ten samochód jeżeli ktoś nie dbał o niego potrafi wyssać ogromną ilość gotówki. Musisz sobie najlepiej obejrzeć sztukę z jakimś znawcą marki, ja osobiście zanim kupiłem swoją obejrzałem ok.30 egzemplarzy. Części są w rozsądnych cenach (dużo zamienników i używek) a co do napraw nie każdy ma wiedzę w tym zakresie. Czasem trafiają mi się poprawki po warsztatach które nie wykonały należycie naprawy i to też potęguje późniejszy koszt eksploatacji. Kwestia wypadkowości pojazdu, sprawności układu chłodzenia, szczelności klimy itp. To wszystko musi działać, żadne bajki że on tak zawsze się grzeje czy klimę wystarczy dobić, czy tam trzeba tylko olej w automacie wymienić to będzie płynniej biegi zmieniać. Wszystko od A do Z musi być sprawne. Najlepiej nie zagazowany. W przypadku marki BMW spotykam raczej samochody w stanie idealnym lub opłakanym nigdy po środku. Jedno jest pewne i trzeba sobie wsiąść na to poprawkę, że model e34 jest już dość leciwy, wiec nawet zadbany do najtańszych nie będzie należeć.
Adam331
2010-01-14, 10:26 Prosze o rade! Z góry dziękuję wszystkim uzytkownikom :)
Wow Dziekuje za odpowiedz!!! No jeszczesie wstrzymam i zobacze, ale autko mi sie bardzo podoba,a le bojesie zepozniej pojdzie kupa kasy na remont