tak silnik krokowy steruje wolnymi obrotami. w innych samochodach odpowiada za to przepływka przepustnicy ale w tym modelu co podałeś jest silniczek krokowy. A masz problem z obrotami?
lukas86bb
Miasto: Bielsko-Biała
2011-03-29, 22:03 regulacja obrotow BMW
Witam, możesz wyczyścić ten korkowiec zwany fachowo regulatorem wolnych obrotów, po drugie sprawdzić czy w ogóle działa zanim przystąpisz do czyszczenia po trzecie sprawdź szczelność układu dolotowego.
damianex200
2011-04-01, 10:58 regulacja obrotow BMW
witam. nie wiem czy to jest problem ale MINIMALNIE skacza obroty, prawie tego nie slychac. jesli ktos sie nie zna na tym to nie uslyszy skakania... nie wiem czy jest sens grzebac... szczelnosc dolotu jest ok. mialem z tym proplem, przeplwomierz popekal ze starosi ale silikonkonem go zalatalem, takze jest szczelny, wien lepiej wymienic ale jest narazie z nim ok a to g...o nie jest tanie. pozdrawiam....
damianex200
2011-04-01, 10:58 regulacja obrotow BMW
witam. nie wiem czy to jest problem ale MINIMALNIE skacza obroty, prawie tego nie slychac. jesli ktos sie nie zna na tym to nie uslyszy skakania... nie wiem czy jest sens grzebac... szczelnosc dolotu jest ok. mialem z tym proplem, przeplwomierz popekal ze starosi ale silikonkonem go zalatalem, takze jest szczelny, wien lepiej wymienic ale jest narazie z nim ok a to g...o nie jest tanie. pozdrawiam....