Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » (S) Radio Control Tuning BMW M3 GTR z silnikiem spalinowym
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

(S) Radio Control Tuning BMW M3 GTR z silnikiem spalinowym

Autor Wiadomość
R1-E FIAT
126WE

Miasto: Błotnica Strzelecka

Post2008-03-16, 15:35      (S) Radio Control Tuning BMW M3 GTR z silnikiem spalinowym Odpowiedz z cytatem
Sprzedam kompletną koleckje Hachette Livre - Radio Control Tuning BMW M3 GTR z silnikiem spalinowym wraz z dodatkami których nie było w kolekcji. Zachęcam do zakupu. Wiele ciekawych szczegółów jest na stronie którą stworzyłem specjalnie z okazji sprzedaży www.rctuning.za.pl

Reklamy
R1-E FIAT
126WE

Miasto: Błotnica Strzelecka

Post2008-03-30, 20:58      (S) Radio Control Tuning BMW M3 GTR z silnikiem spalinowym Odpowiedz z cytatem
Uwaga - zmieniłem polityke cenową ze względu na silną konkurecję ! Teraz można kupić kupić kolekcje na mojej aukcji dużo taniej niż poprzednio, nawet nie osiągnięcie ceny minimalnej nie musi oznaczać że się nie dogadamy. Pozatym nadal mam przewage, bo inne oferty na allegro to albo kolekcje nie kompletne, albo kompletne ale nie poskładane i silnik nigdy nie odpalany - a wiecie ile czasu i trudu trzeba poświęcić na złożenie tego i jak ciężko sie odpala silnik za pierwszym razem i dociera ? U mnie wszystko jest gotowe, tylko zatankować i jazda. Nie wspominam nawet że u mnie są gratis rzeczy których w kolekcji nie było. Szczegóły na każdy temat dotyczący auta, kolekcji, dodatków, ceny oraz zdjęcia na stronie www.rctuning.za.pl

Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » (S) Radio Control Tuning BMW M3 GTR z silnikiem spalinowym
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: