Wtam jestem pierwszy raz na forum bo do tej pory sobie radzilem a dzis przy sciagnietym pasku od pompy vp44 syn mi ja obracal w prawo i wlewo i auto nie chce odpalic ;( jak to spowrotem ustawic ?
ma ktos jakis pomysl? a i jeszcze jedno VAG COM mi sie niechce polaczyc z samochdem dlatego niemoge sobie nim pomoc:( dziekuje za pomoc !!!
moje auto to Audi A6 2.5tdi AKE kombi
Reklamy
krzysieksle
2014-01-08, 12:30 Ustawienie pompy VP44
No to masz nie mały problem bo bez vcds-a nie bardzo da radę zrobić to dobrze. Przy ściągnięciu paska pompa powinna byc zablokowana zresztą jak caly silnik. A i tak potem trzeba z pomocą komputera korygować. Jedyne co teraz mozesz zrobić to wrzucic go na blokady, moze załapie. A tak w ogóle to dlaczego ściągnąłeś ten pasek?
Artur Pietrasik
2014-01-08, 18:36 Ustawienie pompy VP44
krzysieksle napisał:
No to masz nie mały problem bo bez vcds-a nie bardzo da radę zrobić to dobrze. Przy ściągnięciu paska pompa powinna byc zablokowana zresztą jak caly silnik. A i tak potem trzeba z pomocą komputera korygować. Jedyne co teraz mozesz zrobić to wrzucic go na blokady, moze załapie. A tak w ogóle to dlaczego ściągnąłeś ten pasek?
Oooo myslalem ze juz nikt sie nie odezwie,
ale juz dziala wzielem ja na nowo jak byla i odpalil ale nie rowno chodzi ;( mam ten program wszystko dziala laczy sie pokazuje zly kont ustawienia ;( ale go nie moge ustawi bo mi wyskakuje ze program nie jest zarejestrowany i dupa a stymi pastylkami witaminki itd. nigdy sie nie bawilem i nie wiem jak to dokladnie zrobic (wkleic) zeby ten program byl z pelna wersja
a pasek byl sciagniety bo wymienialem wszystko pasek rozrzadu rolki itd. DZIEKI ZA odp.POZDRAWIAM !!!
krzysieksle
2014-01-08, 20:14 Ustawienie pompy VP44
Teraz nie pamietam ale w nie palnej wersji nie mozna wejść w bs?
Artur Pietrasik
2014-01-08, 21:09 Ustawienie pompy VP44
krzysieksle napisał:
Artur Pietrasik
2014-01-08, 21:12 Ustawienie pompy VP44
Nie moge wejsc Basic Seting czy cos tam nie mam tego przed soba dlatego tez nie wiem jak to sie dokladnie nazywa ale tak BS program to
VAG COM 409.1-S ten caly nume seryjny mam ale chcialem go zarejestrowyc na stronie www.Ross-Tech.com/vca ale chc za to 100 dolarow no ale, jak dlamnie za duzo no i tak stoi moja kulejac niunia nierowno chodzi nie ma takiego kopa no taki lekko mol ale jedzie a i wymienialem tez walki tak na marginesie ale wszystko jest 100%
bo sprawdzalem bo myslalem ze to ustawienie walkow jest moze przyczyna no troche sie znia pobawilem ale znam audi jak wlasna kieszen prawie hahaahah
moze jak bys mial troche czasu to zuc jakis nr gg albo Faceboka,lub skypa dzieki za zainteresowanie
krzysieksle napisał:
Sklepmotonet
2014-01-20, 14:37 Ustawienie pompy VP44
I jak ostatecznie sprawa pompy,udało się wszystko naprawić i usunąć? Pytam z czystej ciekawości,więc jeśli wątek aktualny to daj znać na forum.
Artur Pietrasik
2014-01-20, 14:42 Ustawienie pompy VP44
Tak wszystko O.K z ustawieniem kata mam tylko problem
karol79
Miasto: Sandomierz
2015-04-15, 23:19 Ustawienie pompy VP44
Jeśli problem z kątem wtrysku to prawdopodobnie jest przytarty tłoczek od regulacji kąta wtrysku i pewnie dodatkowo sypie błędem 0550. To jest ta gorsza opcja nie elektronika tylko mechanika.