Forum samochodowe » Audi forum » zamki audi A4
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

zamki audi A4

Autor Wiadomość
anetajur

Post2008-12-16, 10:55      zamki audi A4 Odpowiedz z cytatem
Witam, mam chyba wielki problem. Otoz skradziono mi torebke wraz z kluczykiem i dowodem rejestracyjnym od auta i wszystkimi moimi dokumentami. klucze od domu, dowod osobisty itd. Wszystko to tam pal licho ale najgorsze to z tym kluczykiem chyba? Bo ja musze chyba wymienic wszystkie zamki w samochodzie Sad mam audi a4 z 97r z komputerem i centralnym zamkiem i immobliserem. Ile mnie moze wyniesc cala taka wymiana? Chyba ze jest jakies inne wyjscie? Bo to podobno jest strasznie drogie Sad moze odciecie paliwa i zmiana blach? Ratujcie SadSadSad

Reklamy
siwy2731 Audi
A4

Post2008-12-16, 22:38      zamki audi A4 Odpowiedz z cytatem
najszybciej i najlepiej bedzie udac sie do serwisu,tam Ci bez problemu dorobia kluczyk, ale musisz przedstawic dokument po ktorym mozna stwierdzic bedzie ze jestes wlascicielem pojazdu,jesli nic sie nie zmienilo to kosztowalo to 500-600zl,pozdrawiam

anetajur

Post2008-12-27, 14:32      zamki audi A4 Odpowiedz z cytatem
Ale wtedy jak tylko dorobie ten kluczyk, to ten zlodziej co ukradl mi moj stary kluczyk bez problemu moze w kazdej chwili wejsc i odjechac moim autem, jak tylko wyjade nim na miasto. Bo w serwisie jak by mi dorobili kluczyk, to to mi nie daje zadenj gwarancji i zabezpieczenia przed kradzieza samochodu... Sad

samsung audi
a6

Post2008-12-27, 17:35      zamki audi A4 Odpowiedz z cytatem
spytaj o przeprogramowanie imo jakiegos elektronika,a wtedy nikt nie odpali no a zdrugiej strony to i tak nic nie da bo złodziej który sie zna to zrobi to bez kluczy w 20 sekund i pojedzie. Confused marna pociecha ale wymieniac wszystkie zamki wiąże sie z ponownym przeprogramowaniem imo pod nowe kluczyki,a więc dorób sobie do tych co masz.

anetajur

Post2008-12-30, 15:42      zamki audi A4 Odpowiedz z cytatem
Dziekuje bardzo za odpowiedz, o to wlasnie mi chodzio Smile to przeprogramuje tego imo i nie bede kupowac nowych zamkow. I chyba zrobie sobie ten ukryty przycisk na odciecie paliwa, slyszalam o takim czyms. Bo u mnie w miescie przez ostatni miesiac strasznie duzo Audi ukradli. Jakas szajka podobno grasuje. 1 samochod odnalezli w Warszawie w poscigu. Ciezkie czasy nastaly dla Audi Neutral Neutral Neutral Neutral

Forum samochodowe » Audi forum » zamki audi A4
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: