Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Prawo » Auto sprowadzone z Francji do Polski i potem do Austri
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Auto sprowadzone z Francji do Polski i potem do Austri

Autor Wiadomość
gocek

Post2014-10-01, 19:42      Auto sprowadzone z Francji do Polski i potem do Austri Odpowiedz z cytatem
Witam jestem przed kupnem samochodu który to właściciel sprowadził do Polski z Francji opłacił akcyze itp.... Następnie znalazł pracę w Austrii więc auto zabrał z sobą i tam zarejstrował czyli auto ma austriackie tablice na dzień dzisiejszy za tydzień wraca do Polski i chce sprzedać auto. Jakie dokumenty mam od niego dostać?? Rozumię, że musze znów opłacić akcyze recykling przegląd itp. Wszystko zakręcone i nie wiem jak to ugryźć, żeby nie mieć problemów.

Pozdrawiam
Krzysiek

Reklamy
Asik

Post2014-12-01, 14:40      Auto sprowadzone z Francji do Polski i potem do Austri Odpowiedz z cytatem
Strasznie zakrecona akcja Smile Najlepiej bedzie jak zadzwonisz do urzedu.

Forum samochodowe » Prawo » Auto sprowadzone z Francji do Polski i potem do Austri
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: