Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Oczywiśćie, że warto. Częśto to 40-50% ceny nawet tego co znajdziemy w naszym kraju plus wyposażenie jest o wiele lepsze!Jeśli jesteś łowcą oakzji to sprawdź brykizameryki.pl - importują samochody z USA oraz z Kanady, nowe używane i powypadkowe. Czas sprowadzania jest na prawdę bardzo krótki - po 6 tygodniach od daty zakupu miałem już furę pod domem
Reklamy
jagoda25
2018-05-14, 13:39 Auto z Kanady - czy warto?
ok, a motocykle? Mam opcję przez http://www.mankar.international/ na leciwego Harleya, tylko trochę mnie przeraża papierologia. Macie jakieś doświadczenie w kwestii uniknięcia wtopy z dodatkowymi opłatami?
dk2591
Miasto: Rzeszów
2018-05-22, 12:51 Auto z Kanady - czy warto?
Myślę, że warto będzie przywieźć samochód do kraju.
helpik24.pl - Sklep medyczny
maciekluka
2018-07-31, 22:56 Auto z Kanady - czy warto?
opłaca się. Jak ktoś już tu wspomniał: można nieźle zaoszczędzić. Wystarczy popatrzeć na licytacje i ceny za samochody na usaimport, oni Ci jeszcze mogą w ogóle sprowadzić wybrany samochód. Trzeba oczywiście pamiętać jeszcze o tym,że po sprowadzeniu samochodu trzeba go dostosować do naszych europejskich warunków, ale tego koszty też nie są duże
letotr
Miasto: Konin
2018-08-29, 12:42 Auto z Kanady - czy warto?
Wszystko zależy od samochodu. Jeśli dostosowanie go do naszych warunków może dużo kosztować - czasem może się nie opłacać. Ale generalnie oprócz tego może się to bardzo opłacać. Warto się zainteresować i sprawdzić a dopiero potem decydować.
Avde_pl
2019-02-13, 18:19 Auto z Kanady - czy warto?
Wszystko zależy w jakim stanie faktycznym znajduje się auto, decydując się na sprowadzenie z Kanady, trzeba liczyć się również z tym iż było ono rozbite w mniejszym lub większym stopniu.
Ziggy
2023-08-28, 06:55 Auto z Kanady - czy warto?
A czy wymagane jest tłumaczenie przysięgłe przy sprowadzaniu samochodu z Kanady?
saturn
2023-09-04, 11:28 Auto z Kanady - czy warto?
Dopytaj się w urzędzie. Jeśli urząd wymaga tłumaczenia przysięgłego, będziesz musiał znaleźć tłumacza przysięgłego języka angielskiego w Polsce. Tłumacz przysięgły posiada uprawnienia do dokonywania tłumaczeń oficjalnych, które są akceptowane przez instytucje publiczne i urzędy. Mozesz zlecić na przyklad tutaj https://mostowy.com.pl/tlumaczenia/przysiegle-poswiadczone
Jeśli nie jest wymagane tłumaczenie przysięgłe, możesz skorzystać z biur tłumaczeń oferujących usługi tłumaczenia zwykłego. To może być korzystna opcja, jeśli nie musisz spełnić rygorystycznych wymogów urzędowych