Forum samochodowe » Flota » Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2014-11-24, 18:27      Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
adamPOLAND

Post2014-11-24, 18:28      Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo... Odpowiedz z cytatem
to wszystko kutwa po to,aby wyrwać najwięcej kasiory od takich !!! złodzieje nic więcej

DanHardstyle

Post2014-11-24, 19:09      Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo... Odpowiedz z cytatem
Hahahahaha co ni nie wymyślają! O środowisko naturalne! Weźcie się frajerzyny z tej ue puknijcie w te zakute,puste łby,bo rzygać się chce. Co czyli jak zarobić na kursantach,prawda?

ech

Post2014-11-25, 00:17      Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo... Odpowiedz z cytatem
hamowanie silnikiem to po jasna ..... jest abs ja mam dorzynac silnik bo jakis zielony pedal sobie cos wymyslil rozumiem bio paliwa itd ale dorzynac maszynę, dobrze ze zdalem prawo jazdy jak jeszcze bylo normalnie w dupach sie poprzeprawracalo

adam40

Post2014-11-25, 10:14      Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo... Odpowiedz z cytatem
Mam tylko takie pytanko. Kto będzie uczył przyszłych kierowców tej ekologicznej jazdy i kto będzie ich egzaminował? Czyż nie powinno być tak, że Ci egzaminatorzy i instruktorzy jazdy powinni przejść szkolenie i zdać egzamin , aby móc nauczać innych? Czy raczej oni mają to z urzędu? Następna bzdura na kółkach, a raczej zła inetrpretacja tej dyrektywy. Raczej chodzi o uświadomienie o takiej jeździe , niż o to by był to jeden z warunków zdania egzaminu na prawo jazdy. Polska to jednak dziki kraj.

Forum samochodowe » Flota » Bez znajomości zasad eco-drivingu nie zdamy na prawo...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: