Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » F1 » Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-03-17, 11:58      Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze Odpowiedz z cytatem

Reklamy
verg

Post2019-03-17, 11:59      Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze Odpowiedz z cytatem
Dobrze botti ale już wystarczy.To na tyle w tym roku i w tym życiu.Teraz zniknij.A blogoslawionemu sebastianowi już trzeba usługiwać od pierwszego wyścigu.Ten „kierowca” nie ma wstydu.Hahahahaha

koxer

Post2019-03-17, 12:53      Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze Odpowiedz z cytatem
No gratulacje dla Bottasa w końcu dobry wyścig w jego wykonaniu.

qrev

Post2019-03-17, 13:13      Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze Odpowiedz z cytatem
Mistrzowska robota merca w ściemnianiu, qrewskie ferrari po testach uwierzyło, że sezon mają w kieszeni. Tymczasem nawet badziewna honda była lepsza. Wkrótce i renault i wiliams będą dokopywały boskiemu makaronoszwabowi. Heheheheheheh

cienki.bolek

Post2019-03-17, 14:27      Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze Odpowiedz z cytatem
Za 10 lat o kolesiu nawet nie będę pamiętał, taki jest mierny. Ta formuła 1 to groteska jeśli takie słabiaki wygrywają wyścigi na pełnym luziku pół minuty przed resztą stawki. Merc znów skręca silnik na 70% a i tak nikt im nie może podskoczyć. Ustawka dziś była piękna: ściągnęli Lewisa na pit jako pierwszego jak jakiegoś juniora-debiutanta czym załatwili mu wyścig i dali wygrać Valteriemu, żeby się chłop całkiem nie załamał po ubiegłym roku. Tego nie da się oglądać bo tu zero sportu a wszystko ustawione. A makaroniarze ciency jak barszczyk, II liga.

Forum samochodowe » F1 » Bottas: To mój najlepszy wyścig w karierze
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: