2019-10-22, 07:42 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Helo!
Macie jakiś sprawdzonych dostawców części samochodowych? Podejrzewam, że autoryzowane serwisy omijacie szerokim łukiem i w podzespoły zaopatrujecie się we własnym zakresie?
Mój wujek zajmuje się dystrybucją takich rzeczy... i ma problem ze zbytem. Chciałbym mu coś konkretnego poradzić, może podpatrzeć u innych. Na jakie rzeczy zwracacie uwagę, kiedy wybieracie części samochodowe? Pozycja sklepu w Google, tak jak to przedstawiają na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/wroclaw/, faktycznie ma tak duże znaczenie z punktu widzenia klientów?!?
Reklamy
zofialipska
2019-10-31, 14:52 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Mój mąż ma warsztat i jak potrzebuje częśći to korzysta albo z aukcji internetowych albo sprawdzonej lokalnej hurtowni. Ostatnio składał samochód po wypadku i zamawiał części samochodowe z EPP ( http://eppgroup.pl/ ) . Podobno świetnie się sprawdzają bo są lekkie i mega wytrzymałe.
cebula50
Opel
Vectra C
2023-04-04, 11:35 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Jeśli to mała usterka to staram się sam ją naprawić, przy większych korzystam z pomocy mechanika, który mówi mi co jest do wymiany, a zamawiam wszystkie co potrzeba. Duży wybór części do praktycznie każdego modelu samochodu mają w iparts - warto sprawdzić ich ofertę bo znaleźć u nich można podzespoły niedostępne w sklepach stacjonarnych.
Gail
2023-07-29, 12:59 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Dzięki za informacje, myślę, że się przydadzą
saturn
2023-09-04, 11:35 części samochodowe - gdzie kupujecie?
W ostatnim czasie praktycznie wszystko zamawiam przez intetrnet. Już nie raz przekonałem się, ze w sklepach internetowych nie dość, ze jest większy wybór to i znacznie krozystniejsze ceny. Poza tym często można liczyć tutaj na fachowe doradztwo. Jeśli szukalibyście miejsca, w którym możecie uzupelnić swój domowy warsztat, polecam zajrzeć sobie tutaj:
ttps://buythis.pl/warsztat/narzedzia-reczne/klucze-narzedzia-reczne
Na miejscu można zakupic liczne narzędzia takie jak klucze.