2019-10-22, 07:42 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Helo!
Macie jakiś sprawdzonych dostawców części samochodowych? Podejrzewam, że autoryzowane serwisy omijacie szerokim łukiem i w podzespoły zaopatrujecie się we własnym zakresie?
Mój wujek zajmuje się dystrybucją takich rzeczy... i ma problem ze zbytem. Chciałbym mu coś konkretnego poradzić, może podpatrzeć u innych. Na jakie rzeczy zwracacie uwagę, kiedy wybieracie części samochodowe? Pozycja sklepu w Google, tak jak to przedstawiają na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/wroclaw/, faktycznie ma tak duże znaczenie z punktu widzenia klientów?!?
Reklamy
zofialipska
2019-10-31, 14:52 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Mój mąż ma warsztat i jak potrzebuje częśći to korzysta albo z aukcji internetowych albo sprawdzonej lokalnej hurtowni. Ostatnio składał samochód po wypadku i zamawiał części samochodowe z EPP ( http://eppgroup.pl/ ) . Podobno świetnie się sprawdzają bo są lekkie i mega wytrzymałe.
olivia
2023-01-11, 16:34 części samochodowe - gdzie kupujecie?
A gdzie reperujecie swój samochód lub też poszczególne części w swoim aucie? Ja dowiedziałam się ostatnio, że jak chodzi o takie aspekty, jak naprawa rozruszników to w tym zakresie specjalizuje się ponoć niezawodnie firma alternatory-rozruszniki-regeneracja.pl. Kojarzycie?
cebula50
Opel
Vectra C
2023-04-04, 11:35 części samochodowe - gdzie kupujecie?
Jeśli to mała usterka to staram się sam ją naprawić, przy większych korzystam z pomocy mechanika, który mówi mi co jest do wymiany, a zamawiam wszystkie co potrzeba. Duży wybór części do praktycznie każdego modelu samochodu mają w iparts - warto sprawdzić ich ofertę bo znaleźć u nich można podzespoły niedostępne w sklepach stacjonarnych.
Patrycy
Hyundai
i30
2023-05-22, 12:03 części samochodowe - gdzie kupujecie?
W sklepach internetowych, bo można w nich znaleźć praktycznie każdą potrzebną część, niezależnie od tego czy jest to element zawieszenia, silnika, filtry czy świece żarowe Wychodzi taniej niż w sklepach stacjonarnych, o ASO nie wspominając, a dostawa praktycznie na drugi dzień.