Forum samochodowe » Hydepark » Czy warto montować rolety na oknach dachowych
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Czy warto montować rolety na oknach dachowych

Autor Wiadomość
saturn

Post2025-04-28, 10:16      Czy warto montować rolety na oknach dachowych Odpowiedz z cytatem
Mam problem z temperaturą na poddaszu – w lato nie da się tam wytrzymać. Zastanawiam się, czy montaż rolet zewnętrznych na oknach dachowych faktycznie coś zmienia. Czy ktoś z was montował i może napisać szczerze, czy to ma sens?

Reklamy
Ziggy

Post2025-04-28, 12:17      Czy warto montować rolety na oknach dachowych Odpowiedz z cytatem
Miałem dokładnie ten sam problem i długo myślałem, czy nie lepiej po prostu kupić jakiś klimatyzator. W końcu zdecydowałem się na rolety zewnętrzne i serio różnica była ogromna. W pokoju zrobiło się dużo chłodniej, nawet w upalne dni. O tym, dlaczego warto w nie zainwestować, możesz też poczytać tutaj https://budoloper.pl/wiadomosci/pokaz/357,dlaczego-warto-zainwestowac-w-rolety-zewnetrzne-na-okna-dachowe-poznaj-5-kluczowych-korzysci Dla mnie największą zaletą było to, że w nocy nie musiałem włączać wentylatorów, żeby jakoś zasnąć. Oprócz tego spadł trochę hałas z ulicy, co też było na plus. Wiadomo, że to kosztuje, ale w moim przypadku była to jedna z lepszych decyzji remontowych.

Forum samochodowe » Hydepark » Czy warto montować rolety na oknach dachowych
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: