Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » czyszczenie tapicerki
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

czyszczenie tapicerki

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
Regenerum-Auto

Post2018-02-12, 10:08      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
Oprócz zwykłych środków, kosmetyków do pielęgnacji tapicerki, polecam tez profesjonalne usługi jej prania, po których wnętrze auta wygląda niemal jak nowe, zdecydowanie warto. Koszt uzależniony jest od zakresu usług oraz samego modelu samochodu.

Reklamy
mossberg

Post2018-02-14, 20:40      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
A ja polecam zakup odkurzacza piorącego tj karcher czy zelmer...

Negocjato_pl

Post2018-06-27, 10:54      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
Bardziej sprawdzi się tutaj Karcher, jeżeli chodzi o samą myjkę ciśnieniową, z odkurzaczem samochodowym jest z kolei inny problem, mianowicie trudno dobrać jego odpowiednia moc tak aby faktycznie był skuteczny w czyszczeniu wnętrza auta.

marcinovski

Miasto: Koszalin

Post2018-11-29, 15:33      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
najskuteczniej chyba będzie zainwestować w odkurzacz piorący. poradzi sobie z większością zanieczyszczeń, a w razie czego można jeszcze ręcznie doszorować starsze plamy szczoteczką i specjalnym środkiem.
fajne są też (chociaż nie zawsze wygląda to dobrze) pokrowce, które można wrzucić do pralki i miec problem z głowy Laughing

Avde_pl

Post2018-12-11, 11:04      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
Racja, tylko pytanie ile kosztuje taki odkurzacz piorący,bo z tego co czytam to cenowo nie zawsze wychodzi tak tanio, a co do jego skuteczności zdania także są podzielone. Pokrowce to praktyczne rozwiązanie, ale jak piszesz" ie prezentują się ładnie pod względem wizualnym.

pawel.

Post2019-11-05, 10:41      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
jeżeli chodzi o naprawdę bardzo dobrej jakości środki chemiczne to tutaj znajdziecie naprawde dobre srodki blyszczacajazda.pl używam ich od kilku lat i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem

Angela

Post2019-12-20, 20:14      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
ja to nie lubie sie bawic w tego typu rzeczy.... oddałam do serwisu autodetailngowego Manufaktura Blasku w Koszalinie i panowie ładnie i pieknie wyczyscili mi cała tapicerkę i umyl ręcznie fajnie autko Very Happy Very Happy

grzelaq1

Miasto: Przeźmierowo

Post2021-12-17, 12:00      czyszczenie tapicerki Odpowiedz z cytatem
A próbowaliście domowe sposoby, takie jak tutaj: https://zadbanabryka.pl/jak-wyczyscic-tapicerke-w-samochodzie-domowym-sposobem/ Według mnie soda i ocet się super sprawdza na stare zabrudzenia. Osoby, które mają dzieci, zwłaszcza wiedzą, o jakie mi chodzi. Innych nie próbowałem.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » czyszczenie tapicerki Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: