Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2014-09-13, 12:26      Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Gregor Opel
Omega

Post2014-09-13, 12:27      Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po... Odpowiedz z cytatem
Ewidentnie spóźniona reakcja młodego Prosta, trzeba było wcześniej w lusterka patrzeć.... Dobrze, że nic się nie stało Nickowi, bo wyglądało to koszmarnie. Ciekawe czy za dziesiąt lat będziemy wnukom opowiadać: "wiesz, ja widziałem pierwszy wyścig tej super formuły, taki Quick Nick o mało nie zginą, naprawdę... " Smile

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Post2014-09-13, 14:11      Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po... Odpowiedz z cytatem
Fajne jest to że nie ma nacisku zespołu jak i formuła e nie musi tak świecić bezpieczeństwem jak f1 ale też nie ma za dużo durnych przepisów więc kierowca nie musi się bać drobnego kontaktu. Co do wypadku to na filmie widać że Prost zaglądał w lusterka więc dobrze widział Nicka i nie wiem po jakiego ciula on to zrobił.

Arkus_23

Post2014-09-13, 16:40      Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po... Odpowiedz z cytatem
Zagladac zagladal tylkocaly czas w prawe lusterko a ani razu w lewe xD

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Di Grassi zwycięzcą pierwszego wyścigu Formuły E po...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: