2009-05-25, 10:53 Dla takich maszyn marzylem o byciu kierowca TIRa ;)
powiem szczerze ze koń piekny..... i te chromy.... ale podkład muzyczny jest zajebisty.... taka typowa cantry muzyka dla trakera i to mi sie podoba!!!! widziałem siebie za kierownica tego volvo na miejscu tego dziadka i jeszcze jak wczułem sie w muzyke to odleciałem!!!! ale w polsce nie moga smigac normalnie takie auta.... za duze za długie za ciezkie..... ale osobiscie podoba mi sie piterbilt 357 ale stara...... piekny klasyk i ten wyglad.... jest kilka zaturbistych filmów na youtubie o tych autach i jak sa tuningowane w stanach.... kopara opada!!!
icer
2011-03-19, 16:14 Dla takich maszyn marzylem o byciu kierowca TIRa ;)
Jeśli fascynujecie się ciężarówkami nie ośmieszaj się mówiąc,opisujac każda Cięzarówkę TIR bo Seicento Van , transporter,czy nawet blaszanka może być TIR-em... Nie wszystkie kobiety są prostytutkami, Twoja żona,matka,czy córka chyba nie jest prostytutką? Tak samo wszystkie cięzarówki nie są TIR-ami a jedynie wyjatki,znikoma ilość.. Na tak poważanym forum dla specjalistów chyba nie nalezy uzywac okresleń osób,które w ogóle się nie znają na transporcie samochodowym i popełniaja wyraźne błedy z niewiedzy ośmieszajac się tym sposobem... Znałem takie osoby,wyrazały się a jakże bardzo elokwentnie,ale jak juz zapytałem o znaczenie słów,które uzywały było z tym gorzej... Więc skoro nie znamy znaczenia danego słowa nie używajmy go w dodatku niepoprawnie,bo osmieszamy się na łamach tak profesjonalnego i kierunkowego forum okazujac brak profesjonalizmu i wiedzy w tym kierunku...