Forum samochodowe » Ford forum » Ford Mondeo, jak podlaczyc telefon z bluetooth
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ford Mondeo, jak podlaczyc telefon z bluetooth

Autor Wiadomość
Izula

Post2009-06-22, 22:23      Ford Mondeo, jak podlaczyc telefon z bluetooth Odpowiedz z cytatem
Nie moge poradzic sobie z podlaczeniem komorki przez bluetooth. Telefon wyszukal urzadzenie "Ford Audio", nastepnie zada podania hasla... Nie bardzo wiem o jakie haslo chodzi. Jestem drugim wlascicielem wiec moze powinnam zapytac o haslo pierwszego wlasciciela? Czy raczej mojego operatora? Prosze o komentarze

Reklamy
szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2009-06-22, 22:27      Ford Mondeo, jak podlaczyc telefon z bluetooth Odpowiedz z cytatem
Mialem radio z dvd i bluetooth i on zada hasla zapamietanego w radiu jesli to jest oryginalne radio to moze bedzie w jakiejs instrukcji co dostalas z autem jesli nie to zkontaktuj sie z poprzednim wlascicielem.Pozdro

glucosum

Post2009-06-25, 14:19      Ford Mondeo, jak podlaczyc telefon z bluetooth Odpowiedz z cytatem
Witam.

Kod który potrzebujesz to "0000".
To standardowy kod Nokii a taki moduł Bluetooth montuje fabrycznie Ford.
Po sparowaniu ustaw w telefonie aby łączył się z odbiornikiem bez potwierdzania.

Teraz już powinno działać.

PS. Do pełnego wykorzystania telefonu gsm w radiu/navi fabrycznej potrzebne jest jeszcze zainstalowanie aplikacji w tel. kom. Nie jest to obligatoryjne ale zwiększa możliwości...

Program ściągamy z tej strony.

http://www.ford-mobile-connectivity.com/home

Forum samochodowe » Ford forum » Ford Mondeo, jak podlaczyc telefon z bluetooth
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: