Forum samochodowe » Tuning » Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!...

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Autor Wiadomość
Arbiii

Post2017-10-19, 19:01      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Odszykujcie moją Toyotę Previę I z 99r.

Reklamy
cziqua BMW
M3

Miasto: Zabrze

Post2017-12-05, 11:31      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Zależy, jakby to teraz miało wyglądać, hahaha.

Senningan

Post2018-06-10, 16:11      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Chciałbym wiedzieć co zrobili by Mojej Honda civic 6 Very Happy jedynie nie chciał bym by zniżali zawieszenie Very Happy bo na polskich drogach miska olejowa albo progi już bym nie miał po jednym wyjeździe za miastp Very Happy

weronika_gatto@o2.pl

Post2018-07-22, 09:29      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Jestem posiadaczką opla vectry samochod totalna zenada dostalam go od wujka samochod wyglada jak pogrzeb na kolkach a bardzo chciala bym z narzeczonym zwiedzic rozne miejsca uwielbiam muzyke ale nawet to jest problemem rozwalone glosniki i ledwo co dzialajace radio nie ida z rapem w parze .Jednym zdaniem. W takim aucie wstyd sie pokazac . Kasta proszę cie odpicuj mi fure w tobie nadzieja !

Anton Gustaf von Turbo

Post2018-08-13, 23:23      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
pomocy Wink czeka piękny niebieski metalik VW T4 1992 na złote raczki ... Smile. drogi właściciel nie radzi sobie załatać podwozie i zabezpieczyć rogi przed kotusia. Auto jest w środku super zadbane ale stało rok w wysokiej trawie i to jest widoczne .. proszę o pomoc jak ruszacie i brak klasycznego materiału do pokazu po remoncie .. super show odwalacie na parkiecie ! respekt. M

Anton Gustaf von Turbo i

Post2018-08-13, 23:30      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Zapomniałem wam maila podać..dimico@interia.eu ale to nie wasza wina .. >D tylko kota co maluje tu tapety bez latarki a cały czarny jest .. pozd. Von Turbo Kamil

Anton Gustaf von Turbo,,,

Post2018-08-13, 23:47      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
szalone ... wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak przypomniało mi się ze straciłem z radaru podać informacje .. ze to bus T4 Multivan przebieg 287 000 km co warko uratować. Von Turbo K

jonaszgdy

Post2018-10-06, 15:12      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
posiadam jeep grand cheeroke wk 3,7 do odpicowania ,moze byscie mogli popracowac nad takim pojazdem ? pozdrawiam

jonaszgdy

Post2018-10-06, 15:22      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
posiadam jeep grand cheeroke wk 3,7 2007 r do odpicowania ,moze byscie mogli popracowac nad takim pojazdem ? pozdrawiam

Grzany997

Post2018-12-25, 09:58      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Chciałbym MTV odpicowalo mojego merca

Grzany997

Post2018-12-25, 10:06      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Witam posiadam merca w kombi lubię muzykę mieszkam z dziecimi ponieważ była zona wyjechała za granice i ich porzuciła dzieci jerzdza ze mną tym mesiem i chcialem by sie nie wstydziły tego auta ale nie stery nie stać mnie na to by go odpicowac bo muszę utrzymać dzieci

czesio666

Post2019-04-29, 09:07      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
prosił bym o odpicowanie mojego Auta ja mam nubira z 1998 już staruszka a chciałbym żeby jeszcze ładnych parę lat pojeździła żebym mógł się pokazać że jak toś ma nubirę to żeby się wyróżniała

Anetta

Post2019-05-16, 12:58      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Bmw E32 piekny engzemplaz do odpicowania 1992r anetahehenl@o2.pl

Tomcio e38

Post2020-03-31, 16:30      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
Mam BMW e38 V8 Manual chciał bym ja doprowadzić do kultury lecz nie daje rady budżetowo . Zrobiłem co mogłem lecz wymaga lakier dopieszczenia chciał bym ja sprzedać ale straszy mam sytement do niej . Co trzeba zrobić żeby dostać się do tego programu.

Tomcio e38

Post2020-03-31, 16:33      Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Odpowiedz z cytatem
BMW e38 V8 manul . Posiadam bardzo fajne auto e38 .dużo w nią dołożyłem ale nie daje rady już finansowo zostalo zrobić blacharke. Co trzeba zrobić żeby dostać się do programu.. 504141102

Forum samochodowe » Tuning » Pimp My Ride w Polsce - chcesz mieć odpicowaną brykę?!... Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: