Forum samochodowe » Ford forum » Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena?

Autor Wiadomość
KawasakiNinja600pr03

Post2009-03-25, 19:06      Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena? Odpowiedz z cytatem
Witam,

Mam pytanie : ile by kosztowała przekładka (orjentacyjnie) anglika Ford Mondeo z 2001 roku Razz ?????

A ile Opla Astry z 1999 roku Razz ???? A i jeszcze jedno : czy to się łatwo przekłada ???????????????????

Pozdrawiam i z góry dziękuje Very Happy Smile Razz

Reklamy
Diablotic

Post2009-03-26, 12:36      Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena? Odpowiedz z cytatem
Przekladka Mondeo z czesciami kosztowac powinna okolo 10000zl.
Wiecej informacji o kosztach przyprowadzenia anglika opisanych jest tutaj: angliki.info/topics4/koszt-przyprowadzenia-anglika-z-uk-do-pl-vt44.htm

Ostatnio zmieniony przez Diablotic dnia 2009-03-27, 13:46, w całości zmieniany 1 raz

mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-03-26, 22:10      Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena? Odpowiedz z cytatem
zadne auto z UK nie jest łatwe do przeróbki... trzeba miec troche pojecia w tym temacie.... nie chodzi tylko o kwestie mechanicznej przeróbki ale o elektronike!!

KawasakiNinja600pro3

Post2009-03-28, 19:24      Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena? Odpowiedz z cytatem
mechanik arczan 84-24 napisał:
zadne auto z UK nie jest łatwe do przeróbki... trzeba miec troche pojecia w tym temacie.... nie chodzi tylko o kwestie mechanicznej przeróbki ale o elektronike!!

Wiadomo że przekładka nie jest prosta....sam bym nie przekładał.....od tego są warsztaty Razz Chodziło mi o to który samochód wyszedł by mnie taniej (robota+ części)
Very Happy Smile Surprised Razz Wink Laughing

mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-03-29, 00:35      Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena? Odpowiedz z cytatem
kiedys przerabiałem bmki 7ki z Uk na EU.... za robote brałem 3tys.czas oczekiwania 3 do 4ech tyg. na fabrycznych czesciach... a najczesciej to miałem europejczyka na czesci i tylko przeszczep kolumny,pedałów,tapicery,ham.recznego(przesuniecie go do lewej str.) przeróbka instalacji elektrycznej,zmiana dywanu na podłodze itd.itd.... troche tego sie przerobiło i nie jest to specjelnie tanie ale jak masz młode dobre auto w dobrych pieniadzach kupione i chcesz nim jezdzic to przeróbka czemu nie... jest to jakas alternatywa dla tych pojazdów zeby sie poruszały na naszych drogach!!nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze astre szybciej i taniej przerobisz niz mondeo!!astra jest tez bardziej "pospolita"i szybciej kupisz czesci do reki niz do Forda!!a tak na marginesie to nie wiem czy jest gorsze auto do przeróbki niz stare A4....

Forum samochodowe » Ford forum » Przekładka anglika Ford Mondeo - jaka cena?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: