Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2016-11-18, 21:20      Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Tako

Post2016-11-18, 21:21      Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w... Odpowiedz z cytatem
Erikson niesamowity. Rajdy i formuła e jak dla mnie trochę na siłę. Verstapen pokazał talent w tym deszczowym wyścigu przy czym ta akcja...... "po prostu" wykorzystał błąd Rosberga. Sensowność tej nominacji ratują warunki które panowały na torze.

riderV8

Post2016-11-18, 23:07      Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w... Odpowiedz z cytatem
Tylko Eriksson, ten manewr byłby ciężki do wykonania nawet w grze komputerowej.

Fan Wyborga

Post2016-11-19, 02:50      Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w... Odpowiedz z cytatem
Nominacja Verstappena to z sufitu wzięta. To nie in znalazł przyczepność tylko Nico ją stracił. Co do warunków to każdy miał takie same, więc nie nie wiem po co ta aluzja. Że niby dla Verstappena były złe, a dla Nico ok? Dla mnie najlepszy gościu z WRX jak bokiem zmyka zakręt przed rywalami w tej Fieście.

xsawierr

Post2016-11-19, 12:35      Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w... Odpowiedz z cytatem
Dokładnie bokiem powyprzedzał rywali,zamknął drzwi i dowiózł prowadzenie do mety. Najlepszy !

tommek

Post2016-11-19, 15:04      Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w... Odpowiedz z cytatem
A gdzie akcja naszej Gosieńki w Zandvoort ?

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Dziewięciu kandydatów do tytułu 'Akcja roku' w...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: