Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Rajdy » Eric Camilli spokojny przed szutrowym debiutem w WRC
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Eric Camilli spokojny przed szutrowym debiutem w WRC

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2016-03-02, 21:26      Eric Camilli spokojny przed szutrowym debiutem w WRC Odpowiedz z cytatem

Reklamy
xsawierr

Post2016-03-02, 21:26      Eric Camilli spokojny przed szutrowym debiutem w WRC Odpowiedz z cytatem
Dziwi mnie,że gość z takim doświadczeniem(nie będący mistrzem kraju/azii i pacyfiku/bliskiego wschodu/a przynajmniej Europy) jeździ w głównym zespole Malcolma i zbiera rajdowe doświadczenie nie mal zaczynając od mistrzostw świata. Mamy w Polsce kilku kierowców na wyższym poziomie

Sadev

Post2016-03-03, 11:54      Eric Camilli spokojny przed szutrowym debiutem w WRC Odpowiedz z cytatem
xsawierr "Dziwi mnie,że gość z takim doświadczeniem..." - a mnie nie dziwi $$$... Ludzie zrozumcie, że sport dziś w tym rajdy to nie czysty sport to ogromne pieniądze i polityka, co z tego że Elfyn Evans, Ott Tanak czy Robert Kubica to mega szybcy kierowcy jakich mało na świecie, nie ma układów, nie ma kasy, dobrego obywatelstwa i jest się nikim mimo ogromnego potencjału. Szkoda mi Wilsona który jeszcze niedawno miał aspiracje i bił się z fabrykami, teraz stał się opiekunem pay driver'ów....

Forum samochodowe » Rajdy » Eric Camilli spokojny przed szutrowym debiutem w WRC
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: