Forum samochodowe » Ford forum » Ford Ka
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ford Ka

Nowy Ford Ka auto roku ??
tak
40%
 40%  [ 2 ]
nie
60%
 60%  [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 5

Autor Wiadomość
takitani

Post2009-02-10, 22:48      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
Jak się podoba nowy Ford Ka panowie bo widzę totalną zmianę w porównaniu z wcześniejszą wersją. Dodatkowo ponoć ma jakiś oszczędny silnik co przydaje się w mieście. Jednym słowem auto mi się podoba wyjątkowo i czymś takim mógłbym jeździć bez obciachu:).
2009-ford-ka1.jpg
 Opis:  Nowy Fod Ka
 Rozmiar:  229.85 KB
 Odsłon:  4743 raz(y)

2009-ford-ka1.jpg

Reklamy
Tomek

Miasto: Rzeszów

Post2009-02-10, 23:56      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
Jaką totalną? Wygląd? Ponoć oszczędny silnik? No przecież takie małe auta z założenia mają oszczędne silniki bo to są auta do jazdy w mieście i w dodatku dla kobiet. Mężczyzna w takim aucie to już obciach, tak samo jak w Nissanie Micra czy współczesnym VW Garbusie.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2009-02-11, 00:53      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
A ja myślałem, że Insignia wygrała... A tak na poważniej: auto roku to moim zdaniem lekki bzdet - wystarczy spojrzeć jakie auta wygrywały na przestrzeni ostatnich lat, by się przekonać, że niektóre pojazdy z góry skazane są na porażkę... Jednym z takich "argumentów dyskryminujących" jest np. cena pojazdu... Oczywiście to tylko taka moja sugestia, ale ja i tak obstaję przy swoim, że sprawiedliwość takich plebiscytów bywa wątpliwa...
Ani Ka poprzednie, ani obecne mi się nie widzą i - kwestia gustu - ale ani w jednym, ani w drugim bym się nie pokazał.

hubertgie

Post2009-02-11, 17:22      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
ale porównajcie jak ten model się zmienił od poprzednich modeli i dlatego zagaiłem o tym !! A w micra to nie jednego faceta widziałem hehe

Tomek

Miasto: Rzeszów

Post2009-02-11, 18:01      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
Moment moment. Jak to "dlatego zagaiłem o tym !!"? To znaczy, że co? Że masz drugie konto i w jakimś celu nakręcasz dyskusję o tym aucie? Shocked

ARON I've got a Hemi

Post2009-02-11, 20:19      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
Że niby od jakich poprzednich modeli się zmienił, bo ja pamiętam tylko jednego poprzednika? Dodatkowo jak się nie mylę budowany na płycie podłogowej 500-ki, więc to niejako tłumaczy jego "zmianę"...

hubertgie

Post2009-02-15, 01:45      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
Chodzi mi o to że bez różnicy czy jest to auto dla kobiet czy facetów(i tak niewiem po czym wy tak wnioskujecie i poznajecie dla kogo auto)
Przede wszystkim jak aron pamiętasz poprzednika który był brzydalem i sam bym go nie kupił i przyznaje się, ale zobacz teraz nowego Ka zdecydowanie lepiej wygląda i chyba to przyznasz!!!! no i cena jest jak dla mnie ekstra jeśli chodzi o nowy samochód.
pozd

ARON I've got a Hemi

Post2009-02-15, 09:40      Ford Ka Odpowiedz z cytatem
Tak, to auto prezentuje się 100 razy lepiej niż poprzednik, ale i tak ja bym go chyba nawet za darmo nie chciał i nie chodzi o to dla kogo to auto i komu w nim do twarzy, bo i tak wolę inne samochody (nie dla mnie takie jeżdżące "obłoki"!), a jak już, to bym się w tej klasie raczej na 500 skusił...

Forum samochodowe » Ford forum » Ford Ka
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: