Forum samochodowe » Ford forum » Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2016-03-30, 18:38      Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Józwa

Post2016-03-30, 18:38      Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz... Odpowiedz z cytatem
Bo to nie wersja na polski rynek i tyle w temacie. Mieszkam w Belgii od 10 lat, wcześniej mieszkałam w Holandii przez lat 5. Nigdy nie widziałam tam np. VW Polo w podstawowej wersji. Zawsze skóra, auto-klima, pełna elektryka i największy zestaw nawigacyjno-multimedialny. Jeśli ktoś lubi Forda, gdyż jeździ nim od 30 lat, przerabiając kilka aut, to dalej wybierze Forda. I tyle. Pozdrawiam, Józwa

ololzi

Post2016-03-31, 07:40      Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz... Odpowiedz z cytatem
piszecie, że to wasz test...a brzmi jak kalka folderu reklamowego

D4

Post2016-04-01, 09:35      Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz... Odpowiedz z cytatem
@Józwa Serio? Wszystkie polo na takim wypasie? Łał......

zorba

Post2017-09-06, 13:24      Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz... Odpowiedz z cytatem
do mnie najbardzej przemówiło to mycie chyba Razz lubie mieć czysty samochód a nie lubię o myć. Zależy mi na lakierze więc zastosowałem http://k2.com.pl/produkty/k2-gravon?utm_source=b2cms&utm_medium=ko więc przynajmniej wiem ze na parę lat mój lakier jest bezpieczny

Forum samochodowe » Ford forum » Ford Mondeo Vignale - Mondeo w wydaniu premium - nasz...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: