Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-05-20, 17:36      Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda Odpowiedz z cytatem

Reklamy
yas

Post2015-05-20, 17:36      Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda Odpowiedz z cytatem
Cos mi nie podchodzi w wyglądzie tego nowego Mustanga, szczególnie tył - może na żywo prezentuje sie duzo lepiej ale na filmach wygląda koślawo, szczególnie stosunek lamp do tyłu. Prowadziłem mustanga 2008 z v6 i w automacie, tragedia... dobrze że nowsze generacje są o niebo lepsze pod tym wzgledem

Endzi

Post2015-05-21, 07:48      Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda Odpowiedz z cytatem
widać, że poprawili jakość i wszystkie detale, które dla Amerykanów były niezauważalne. Europa na szczęście jest bardziej krytyczna od hamburgerów. Sądzę jednak, że nowy model mimo niskiej ceny nie spotka się z przychylnością klientów. A będą nim jeździli ludzie tylko dla szpanu by się pokazać. Mimo to, najładniejszy Mustang, te stare były okropne jak nie wiadomo co.

Boretti

Post2015-05-28, 14:55      Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda Odpowiedz z cytatem
Ciekawe, ile osób w Polsce go kupi.

zipek

Post2020-10-19, 11:53      Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda Odpowiedz z cytatem
Jeśli chcecie dosiąść Mustanga 5.0 V8 BULLITT, to macie go w wypożyczalni Mestenza w Trójmieście. Testowałem go tydzień temu. Full wypas parametry, mocny silnik i genialne osiągi. Dla mnie to też jedyna okazja do jazdy czymś takim. Maszyna po wypasie!

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Ford Mustang dla Europy - pierwsza jazda
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: