Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Ford S-Max i Galaxy otrzymaja napędy hybrydowe w 2021...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ford S-Max i Galaxy otrzymaja napędy hybrydowe w 2021...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2021-03-03, 23:51      Ford S-Max i Galaxy otrzymaja napędy hybrydowe w 2021... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Yoyo

Post2021-03-03, 23:52      Ford S-Max i Galaxy otrzymaja napędy hybrydowe w 2021... Odpowiedz z cytatem
i dobrze, mam nadzieję, że nie wszyscy zostali opanowani poSUVistym szaleństwem i są tacy, którzy widzą jak dalece nieefektywnie rozmiary, objętość SUVów daje się wykorzystać do wożenia 7 osób.

Yoyo

Post2021-03-03, 23:52      Ford S-Max i Galaxy otrzymaja napędy hybrydowe w 2021... Odpowiedz z cytatem
i dobrze, mam nadzieję, że nie wszyscy zostali opanowani poSUVistym szaleństwem i są tacy, którzy widzą jak dalece nieefektywnie rozmiary, objętość SUVów daje się wykorzystać do wożenia 7 osób.

Yoyo

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Ford S-Max i Galaxy otrzymaja napędy hybrydowe w 2021...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: