Forum samochodowe » F1 » Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-03-06, 14:50      Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Borowczyk. Ferrari
LaFerrari

Post2019-03-06, 15:12      Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy Odpowiedz z cytatem
myślę że ostatnio było tyle pytan i odpowiedzi że wiemy już wszystko tzn my Polacy nie wiem jak tam z wywiadami w innych językach czy było ich dużo ... ale każdy myślę że wie wszystko o jego zdrowiu, ręce, ograniczeniach to że bolid jest do dupy to że kiedyś Kubica był dilerem narkotyków i całą resztę ... nic nowego się już nie dowiemy

Houmungous

Post2019-03-06, 17:29      Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy Odpowiedz z cytatem
Ja bym wolał zadać pytanie Błogosławionemu Sebastianowi, dużo ciekawsza i barwna postać niż Kubica aka Dublowany4EVER hahahahahahahahahahaha

dżon

Post2019-03-06, 21:14      Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy Odpowiedz z cytatem
Czytanie komentarzy Houmungousa to jak oglądanie tego co się zrobiło w sedesie. Jak widzę jego komentarz,natychmiast przewijam bo wali non stop tym samym syfem. Człowiek bez polotu, o bardzo niskim IQ, mający wyimaginowany cel. Szkoda czasu na czytanie, gwarantuję, zobaczysz ten "nick", nie czytaj, od razu przewiń, ten serwis stanie się atrakcyjniejszy Smile

pat83

Post2019-03-07, 13:20      Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy Odpowiedz z cytatem
DŻON zgadzam się po prostu on jest słaby i dla tego warczy to tak jak z psami mądry jest cicho obserwuje wyczekuje odpowiedniego momentu a słaby pies tylko szczeka na każdego on tylko tyle z życia ma

Forum samochodowe » F1 » Formuła 1 prosi fanów o pytania dla Kubicy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: