Forum samochodowe » F1 » GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
Ehh

Post2019-04-29, 16:24      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
Że będzie okupował ostatnie lokaty to wiedziałem,chodzi mi o walkę z żółtodziobem który ma taki sam bolid,a niestety dostaje straszne baty po od 30 sekund po 2 minuty.Prawda jest taka że nie może wytrzymać tempa całego wyścigu?też się łudziłem że będzie ok ale niestety trzeba to stwierdzić.

Reklamy
niestety

Post2019-04-29, 20:59      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
ale robert w f1 jest juz pozamiatany zaden zespol nawet nie pomysli by go wziac po tym jak rusel robi go jak chce robert pojezdzi ten rok i moze jeszcze przyszly bo kontrakt ma na dwa lata i odejdzie robert to nie lauda comeback sie nie udal nie ten talent

@up

Post2019-04-30, 00:19      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
Kubek to już przeszłość.

xanadu

Post2019-05-01, 07:30      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
Robson+ nie dał rady 😂😂😂😂

qrczak

Post2019-05-02, 20:19      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
Ja pier.....e, jakie kundle się tu wypowiadają. Po h.. wy oglądacie wogóle F1? Przecież wy kundle źle życzące Robertowi nie macie jakiegokolwiek pojęcia o F1!!! Robert, prawdziwi kibicę są z Tobą i zawsze będą, Bo prawdziwy kibic wie o co chodzi, rozumie, analizuje, czeka, na ten dzień. A te kundle, które Tobie źle życzą wooooooon!!!!! Robert, czekamy, czekamy..........

@qrczak

Post2019-05-02, 23:05      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
ogarnij slownictwo patusie

F1 jest ciekawa

Post2019-05-06, 15:23      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
jak sie ja rozumie I wie o co w niej chodzi, ogromna wiekszosc tutaj komentujacych to niemyslace miernoty nie potrafiace nic poza krytykowaniem innych ludzi. Robert ma gdzies to co myslicie I to co piszecie, robi swoje. Jest KIMŚ w odroznieniu od was. Pozdrawiam i zycze ciekawych wyscigow.

@F1 jest ciekawa

Post2019-05-06, 21:51      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
rozplakales sie? kek

Przeciez tu komentuja

Post2019-05-07, 09:02      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
dzieci, nie warto z nimi polemizowac bo zeby krytykowac to najpierw samemu trzeba do czegos dojsc. Maja dostep do neta za pieniadze rodzicow wiec o czym z nimi rozmawiac.

fanprosta

Post2019-05-08, 08:41      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
Do "przeciez tu komentuja". LOL, jaki kwik rurkowego incela 😂 potup jeszcze incelku nóżkami, a później poleć z płaczem do swojej mamusi 😂😂

Powycieraj gile

Post2019-05-08, 21:51      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
pod nosem smarku i poukladaj zabawki na regale a nie wcinaj sie w rozmowe doroslych.

fanprosta

Post2019-05-09, 01:09      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
Do "Powycieraj gile", ojej incel nadal kontynuuje swój prawiczkowy kwik LOL

Widze ze masz problem

Post2019-05-11, 08:57      GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Odpowiedz z cytatem
ze soba dzieciaku, zalecam wizyte u psychologa.

Forum samochodowe » F1 » GP Azerbejdżanu - wyścig: Bottas nie dał się... Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: