2019-03-29, 13:45 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
Kubica znowu ostatni!!!
haha
2019-03-29, 14:41 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
spokojnie on cały czas testuje i bolid i siebie. Jeszcze góra 2 Gp i zacznie lać Dżordża
Huouomuongous
2019-03-29, 14:52 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
Santa Madonna! Boskie Ferrari pozamiatało konkurencją, w niedzielę biorą komplet 43 punktów. No i zaś lider zespołu Williamsa Mistrz Formuły 2 Russell zniszczył Kubicę hahahahahahahahahahahahahahaha
Diesel Power
2019-03-29, 14:56 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
Pierwszy trening nigdy nie oddaje realnego tempa zespołów, to są treningi sprawdzające i testujące. Bliższe realnego tempa są już drugie treningi, a najbliższe trzecie przygotowujące do kwalifikacji. Williams wciąż będzie odstawał od reszty, nie ma co się spodziewać, że uda się doścignąć resztę już w Bahrajnie.
Mercedes
2019-03-29, 15:12 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
Russel szybszy o 0,065s rzeczywiście miażdżąca różnica....
M59
2019-03-29, 15:21 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
bolid Roberta jest wciąż w formie prototypu dopiero teraz dopasowują odpowiednie komponenty a to powinno być zrobione w okresie zimowym za jaja powiesić osobę odpowiedzialną tylko wydaje mi się że trudno by znaleźć oczywiście jaja
Pele
2019-03-29, 15:46 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
Czerwoni się podniecają a w niedziele i tak wygrają niemieckie buły.
haha
2019-03-29, 15:53 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
@M59 a ja gdzieś wyczytałem taka teorię ,że Williams porzucił projekt Lowa ,niemal gotowy ,gdy Kubicę ogłoszono kierowcą na 2019.Paddy robił bolid pod Sirotkina,dopasowany pod niego , a że ten sie g..o znał to zrobił jeszcze wiekszego crapa niz w 2018. Dane z tunelu wskazywały że projekt Lowe-Sirotkin jest gorszy o 1 sec od bolidu z 2018. Kubica i Russell testowali to w symulatorze i wspolnie stwierdzili że to bubel. Stąd te info że kierowcy Williamsa stracili zaufanie do Lowa. To czym obecnie jeżdżą to bolid budowany na szybko od stycznia tego roku, bez udziału Lowa ,stąd brak danych i części. Na logike -budowali bolid jak reszta zespołów od połowy zeszłego sezonu i nie zdążyli??? Nawet RacePoint po takich zmianach zdążyło nawet z poprawkami na Bahrajn mimo ogromnych opoźnień i to z zeszłorocznym bolidem
Co wy
2019-03-29, 21:00 GP Bahrajnu - 1. trening: Dominacja Ferrari
Macie z tym KUBICĄ nasz rodak szacun ale to F1 Huouomuongous nie masz lepszego zajęcia to mam propozycje. Potrzebuję do firmy ogarniętego dobrze rozwijającego sie pracownika bez kompleksów, i przede wszystkim zdolnym i mądrym..... A sory to nie ty HAHAHAHAHAHAHA F1to sport dla FACETÓW