Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-10-11, 19:23      GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Skoczek120

Post2015-10-11, 19:23      GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w... Odpowiedz z cytatem
A prawdopodobnie nie znajdzie posady w F1. I gdzie tu sprawiedliwość? ;[

Gregory22

Post2015-10-12, 13:07      GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w... Odpowiedz z cytatem
I co z tego że zdobył tytuł w tym sezonie , jak Button zablokował mu fotel w McLarenie. - Nie mam nic do Buttona lub Raikkonena [Kimi umie urozmaicić wyścig ] , lecz jeśli Ferrari myśli o tytule w Konstruktorach to wiadomo że jeden kierowca nie nadrobi punktów tego drugiego. A co do McLarena przez słaby silnik Hondy stali się w tym sezonie jakby pół nowym zespołem i przydał by mi się świeży zawodnik , bo widać brakuje im Hamiltona , Maggnussen sie nie sprawdził , lecz Vandoorne na pewno dowoził by punkty dla zespołu. Button mógł by iść do WEC lub na prezentera TOP GEAR . - Ferrari za Kimiego dali by Bottasa na próbę lub Riccardo , lecz ta ich polityka chcesz jeździć w naszym zespole musisz mieć Tytuły F1 w CV wpisane .

PiotreW

Post2015-10-12, 15:13      GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w... Odpowiedz z cytatem
Gregory22 napisał:
I co z tego że zdobył tytuł w tym sezonie , jak Button zablokował mu fotel w McLarenie. - Nie mam nic do Buttona lub Raikkonena [Kimi umie urozmaicić wyścig ] , lecz jeśli Ferrari myśli o tytule w Konstruktorach to wiadomo że jeden kierowca nie nadrobi punktów tego drugiego. A co do McLarena przez słaby silnik Hondy stali się w tym sezonie jakby pół nowym zespołem i przydał by mi się świeży zawodnik , bo widać brakuje im Hamiltona , Maggnussen sie nie sprawdził , lecz Vandoorne na pewno dowoził by punkty dla zespołu. Button mógł by iść do WEC lub na prezentera TOP GEAR . - Ferrari za Kimiego dali by Bottasa na próbę lub Riccardo , lecz ta ich polityka chcesz jeździć w naszym zespole musisz mieć Tytuły F1 w CV wpisane .

Też nie rozumiem tej polityki Ferrari z zatrudnianiem kierowców. Kierowcy, który ma już kilka lat jazdy w F1 według nich brakuje mu doświadczenia do jazdy w ich zespole. Tak samo jak można oczekiwać podiów albo zwycięstw od takiego kierowcy skoro jeździł w zespole, który zwyczajnie na to nie pozwalał. Jak patrzy się na to jakie osiągnięcia ma na swoim koncie kierowca zamiast na to co może osiągnąć w ich zespole to nic dziwnego, że od wielu lat osiągają takie wyniki.. Lepiej zatrudnić młodego głodnego sukcesów kierowcę niż starego mistrza u schyłku kariery, który jeździ jeszcze, aby zgarnąć milionową wypłatę.

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » GP2: Stoffel Vandoorne mistrzem po czwartym miejscu w...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: